IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LacAI
    Elballagsz az angelus partok felé Dover körül kóvályogsz oszt ott mindig vannak. Vagy a saját repterek fölött is időzhetsz mert mindig vannak azaz voltak keselyűk akik szeretnek ott "vitézkedni". Őket meg jelzi a légvédelem,csak a pamacsolást kell figyelni.Ha már 100 játékos fönt van akkor azért sűrűn vannak a népek itt ott.Én szerettem elmenni az angol partok felé olyan 4-5-6 ezren aztán csak figyeltem ahogy a lelkes angelusok felszállás szinte semmi magasságot nem gyűjtve rögtön nekiindultak a francia partok felé. Őket egyszerű volt lekapkodni.Persze ott is vannak tapasztalt rókák szép számmal és ők is fent kavarnak 5-6-7 ezren, erre figyelni kell. Meg ha rááll a szemed akkor kiszúrod őket.Csak tényleg nagyon kell figyelni minden irányba.De tudd te ezt .Na meg ha látsz saját bomber köteléket ,akkor állj rájuk és figyeld őket. Sok angelus szereti a könnyű killt és mennek a kötelékekre. Egy a lényeg.Mereszd a szemedet.