IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A clodnak a talajon való mozgása szerintem a legrosszabb része. Ez a csúszkálás csak az miatt van, mert a gépre ható erőket figyeli a program, de olyan dolgokat, mint a tapadási és súrlódási ellenállás, a futóműnek gördülési ellenállása, ezeket eléggé leegyszerűsítve csak. Vannak helyzetek amikor semmi gond nincs vele, vannak helyzetek amikor meg igen.
Az arma motorja szerintem nem tud ilyet. Az egyszerűen kapott egy valamilyen felbontású textúrát, és azt rakja a modellekre, egyszerűsíti amennyire a LOD-nak kell, de hogy extra layereket, extra detailt tegyen rá amikor közel mész, hogy feljavítsa az eredetit, olyat szerintem nem tud. UE4-ben pl nagyon szépen meg van oldva, itt van egy tutorial erről (szerk, ja ez lemaradt :) https://www.youtube.com/watch?v=8MhptO3Bam0), nem kell végignézni, elég ha 18 perc környékére pörgetsz, ott látod a három fatörzset, hogy miből indult az alap textúra, és mennyit tett hozzá, hogy a részletekre rátett extra layereket. Roughness, Normal, satöbbi mapokat. De hozzáteszem, ez sem automatikus, a grafikusnak ezt is meg kell rajzolnia, az UE4-ben a shaderben ezt is rögzíteni kell, az, hogy játék/animáció közben automatikus, az nem azt jelenti, hogy a gép magától találja ki, vagy magától döntené el, hogy hova mit rakjon (még jó, ahhoz eszméletlen sok prociidő kellene, hogy ő elemezzen és döntést hozzon).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.09.25. 20:45:26