IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • repvez
    Akkor lehet, hogy nem teljesen voltam tisztában, de úgy gondoltam, hogy ezekhez a PBR anyagokhoz egyáltalán nem kell textura, mert a 3ds maxban se kellett használni a fémekhez vagy gumihoz ,de akkor ezekszerint csak azért nem ,mert ezeket már alapból tartalmazta a program és csak az egyedi anyagokhoz kell saját magamnak egy texturát is rátenni.
    ÉS azt is gondoltam, hogy ezeket az infókat tartalmazza az anyagi jellemzőben, mint a fényesség és szin átlátszóság stb.. és a grafmotornak csak ezeket az adatokkal kell dolgozni .

A texturás résznél meg azt értettem, hogy van amikor mondjuk 512x512es texturát használsz valahol és közel mész ahhoz a tárgyhoz és a te használt felbontásod jóval nagyobb mint amit a textura megad igy nem lesz pixel helyes a megjelenitése hanem egy szép nagy kockásodással és nagy szinátmenetekkel látod csak a textura mintáját, mig egy PBR-nél elvileg ahogy közelitesz ugy finomodik a részletessége is az anyagnak igy nagyon közel is szép éles marad a felület.
    Vagy ez még a jövö zenéje, hogy ezt elérjük?