IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • repvez
    Nekem is van egy PS3asom, de nekem valamiért még webkamera ként sem üzemel normálisan pedig gyári nem használt .
    A microfonját nem tudom használni , és a képet se mindig jeleniti meg.
    Egyébként ha valakinek nem szérszedhető a kamerája akkor aliexpresszről pár dollárést lehe venni M12es lencsét és hozzá való foglalatot 18mm es csavar rögzitéssel igy akár a kamera FOV értékét is tudod változtatni és aok a lencsék alapból IR kamerához készültek tehát az IR fényt nagyon jól átviszik.

DE ha nem szeretne veszödni valaki a kamerával és a ledekkel meg , hogy elmászik a középpont vagy lassan reagál a fejmozgásra akkor a EDTracker nevű cuccot érdemes használni , ez nem optikai elven követi a fejmozgást igy a fény zavarás kizárt és a giroszkóp+mágnes tér kettőssel bárhogy rángathatod a fejed nem mászik el .
    Egyedüli hátránya, hogy csak 3DOF-ot tud, de megodható vele Fake 6Dof is. a komponenseket szintén be lehet szerezni hozzá aliexpressen vagy ebayon és pár forrasztással kész vagy 40 dollárért megrendelni készen .