IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
levy668 #87393 Köszönöm!
-Van vitorla mód, teljesen elfelejtettem, máskor fogom használni.
-Szóval akkor egy kicsit lógatom a jó motorra, miközben kompenzálom a csűrővel és az oldalkormánnyal az "egyenes" haladás reményében, ok.
-Ha a reptér csak egy kicsit van a rossz motor irányában(mittomén csak 20 fokkal), akkor megkockáztathatok egy óvatos iránymódosítást a rossz motor felé, vagy inkább tegyek meg a jó motor irányába egy majdnem teljes fordulót és úgy álljak irányba?
-No igen az ideális fordulatszámokat meg kell néznem típusonként, de nagyon jó tudni, hogy ezzel is lehet játszani.(belőttem 100%-ra a prop pitchet a jó motoron, hogy az majd húz....közben van optimális megoldás is.)
Nagyon szépen köszönöm, ezek baromi jó trükkök.(sajna nem kaptam képzést 2 motoros cuccra, szóval csak találgattam)