IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • levy668
    Ma beültem a fókába... hát borzalmas voltam:)
    Rájöttem arra, hogy a legnagyobb problémám jelenleg a gépfelismerés, legalább 3 csókát elszalasztottam emiatt.Pedig a nagykönyv szerint lettek megközelítve,valamelyik észre sem vett, de egyszerűen nem megmondani azt, hogy milyen gép van előttem és nem mertem lőni.( természetesen kiszúrtak amíg merengtem)
    Érdekes dolog is történt, ugye az elcseszett rácsapások után menekülőre fogtam, csutka gázon kb 1-2 percig enyhe ereszkedésbe, majd vízszintesen.Mikor látom messziről, hogy a kedves ellen megunta az üldözésemet, teljes gázon elkezdtem enyhén emelkedni,A következő pillanatban csatt, eltűnik az egyik kormánylapátom, azután a pilóta feje is. Nem tudom hogy érhetett utol(ez egy másik lehetett nem az aki üldözött), de nagyon magasból és nagyon gyorsan kellett jönnie.Nézegettem hátra(amíg volt fejem) nem láttam senkit csak azt aki üldözött.

Na mind1 vissza a gyakorló ai-hez random gépek orrvérzésig amíg meg nem tanulom a gépek formáit.