IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
LacAI #87370 A Fókában az a jó,hogy egy rácsapás egy gép. 4 ágyú plusz a két kereplő és minden szakadt ami előtte volt.
Emlékszem egyszer Drebil nagyon megsértődött rám,még össze is szólalkoztunk utána. War volt ,én Fókával voltam ,ő meg Lavórral , valahogy rám akadt (fogalmunk sem volt ki kicsoda) , mögém került én meg irány az egyenes lenyomtam a vasat. Ő jött utánam derekasan ,viszont patt helyzet lett belőle,mert annyira nem tudtam eltávolodni,hogy ráforduljak,ő meg annyira nem tudott megközelíteni,hogy meglőjön.Repkedtünk le föl a térképen egyikünk sem akart leesni:)) A végén ő unta meg és kivált,nekem meg több se kellett és utána eredtem.Le is lőttem,na ahogy meglátta ki lőtte le ,voltam én minden csak fehér ember nem:))Mondjuk ha tudom ,lehet nem bántom.
Egyszer meg a 77 esek megkértek,hogy álljak be ellenfélnek mert repülnek valami war gyakorlást.Voltak vagy hatan ,heten. Én Fókával egyedül.
Nézelődtem és mit látok.Egymás után szépen libasorban repültek vagy 2 ezerrel alattam. Rájuk vetettem magam és végiglőttem a sort hátulról előre. Asszem Ales meg még valaki maradt csak a levegőben ,de csak pár percig:) Meg még mennyi jó fókás történet van:)