IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • CrazyCharlie
    Életem talán legnehezebb 2 percén vagyok túl!!! Feladat: Felderítőgép kísérése + megvédése. Hát bevitt minket egy reptér fölé. Min 6 szovjet gép volt a levegőben + 2-3 épp felszállni készült. Ezek közül kilőttem egyet, csúszkáltam a légvédelmi lövegek tüzében jó alacsonyan(épp csak nem szántotta fel a földet a sróf) aztán hirtelen 2 Jak-7 már benn is ült a seggemben. Kicsivel felettem voltak, nem mertem emelkedni, bedöntöttem balra, hogy majd rászűkítek és meglépek, de nem sikerült. Nem mertem kivenni a fordulóból, mert ha a közelebb levő nem talált volna el, a kísérőjének biztos szép célt mutatok. Tartottam a bal fordulót, ez megtetszett egy harmadik szovjetnek is és csatlakozott a körhintához. Közben a társak megpróbáltak közbelépni, és le is szakadtak rólam a köcsögök, csakhogy addigra a társaim is bajban voltak. Mi voltunk 4-en a szovjetek nem tom hányan lehettek, de érezhetően fölényben voltak. Gyűjtöttem kis sebességet és visszafordultam, hogy újra beszáljak a küzdelembe. Addigra sajnos két kolléga már lezuhant és a harmadikat is előbb lelőtték minthogy odaértem volna. Mit hibáztam el? Hogyan kellet volna leráznom a köcsögöket?