91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
kiskorúbézoltán #8670 Hagyd őket , nagyotmondó versenyt játszanak :
- "benyel 3 harmicas lovedéket"
- "kb 5 30ast is megevett"
- "30 milliseivel egy Corsair a 7. találatra"
Senki többet , nagyobbat ??? :D
-
#8669 Mert a Yak-3 fabol keszult mi?!....nezz mar kicsit utana a tipusnak! -
#8668 csak az a durva hogy ÁLTALÁBAN ha egy nyírfácskából tákolt orosz gépet lősz a 30-assal, egy találatot meg sem érez:O)(múltkor kapott egy jak3 néhányat , akkorát füstölt mint egy rossz dízel+pörgött kettőt a tengelye körül, aztán halvány füstöt húzva szépen leállt dogolni...a ruszkik tudtak vmit..de ez igaz a lavocskinokra is
(mondjuk lőttem már le b25-öst is a fóka kiskaliberével úgy, hogy kettészakadt a törzse:) érdekes egy játék ez..) -
#8667 -
#8666 helo
lenne egy hulye kérdésem!!!!
mi kell ahoz hogy neten tudjak nyomulni??
előre is kösz! -
Lebowski #8665 persze hogy illik.és általában füstöl is. a thunderbolt és a mustang is általában felrobban ha eltalálod a motorját 30assal. sőt még a 20astól is képes... dehogyha benn ülsz mögötte és tunkolod a törzsét.... akkor enhezen kp motortalálatot.de attól még az irányítás igazán elszállhatna,ebben igazad van :) -
#8664 Most mit rinyaltok mar?! Jatszatok akkor CFS3-al!!!!...nah ugye-ugye?! -
#8663 Illenui illik de oleg nem arról híres h szereti az illemtantáltalában csak megáll a motor a füst az a kiskala vagy a 20astól van,vezértsík elhagyást még nem látttam -
#8662 KV ha egy 30-as durran a motorban illik legalabb fustölnie a gépnek nem? Vagy ha a farok közepén történik a robbanás hátulról illik minden vezérsíknak leválnia:) -
Lacusch69 #8661 Hazament és leszállt... (Elég ideges lettem...)
http://img2.tar.hu/lacusch69/img/26764634.jpg#3 -
Lebowski #8660 hát a hurricaneek a legaranyosabb gépek.nomeg a sturmok.hiányzik a szárnyából egy jókora darab és vígan fordulózik tovább... amúgy nemtudom ki mint s hogyan csinálja a vadászást de azt hiszem a vadászgépeknek a legalapvetőbb támadási pontja a szárnya.ezért kell megtanulni célozni :D.... mondom én :D -
Lacusch69 #8659 A rekordom idáig az volt, hogy a Hayate 30 milliseivel egy Corsair a 7. találatra esett le.
Bár meg kell hagyni, ritka eset, hogy 1-2 30-as találatnál több kelljen.
Tegnap offline egy G2-es Meszával lelőttem 3 Mustangot úgy, hogy a fele lőszerkészletem megmaradt. Egyébként Sanyóval tárgyaltuk, hogy az online találatértékelés "megbocsájtóbb" a célpont számára. -
#8658 Az semmi ! De amikor némely orosz ,nyírfából épűlt repülő eszközbe beledurrantassz 2-3 30 ast és az vígan repül ,neadj isten még jól le is fordul,na az már valami. -
#8657 Hát igen nálam kb 5 30ast is megevett multkor 1 p-47 és még birta volna de eltaláltam a szárnyát és szétesett(ezt hívják máknak).Ugyan azon a napon 1 coopban 2t lőttem az elsőt 1ső lövéssel leesett 20assal mert emelkedés közben kilőttem a motort elsőre,másiknak meg előttem a kanyarban a szárnyát.
tipp:a p-47,51, könnyen elválik a szárnyától,mivel kicsit magasabban van a pilóta fülke a jobb kilátásért és szép feltünő szinte könyörög h lődd szét egy-két huszas vagy egy harmincas és a kománk nem ugrik ki -
#8656 Röhögni fogsz de poén amikor a P47 P51 La 5 és Jak-9 siman benyel 3 harmicas lovedéket ami a társaim elmondása szerint is a nyakán robbant... nem egyszer történt hasonló este. Bugos mind mint a szar:) -
Lacusch69 #8655 Egy vadászgép méretű célt többnyire 1db 30-as találat is levisz az égről. Vagyis akár egy lány is eltalálhat véletlenül... (hölgyeim: tisztelet a kivételnek, pl. LW_Krasnaja)
20-asból azért több kell, vagyis valamennyire tudni kell helyezkedni és lőni... -
#8654 Akkor még nem gyujtottal fel F4-vel 3 Mig3-ast:) (nem volt már nagykalesz csak kicsi) -
Valka #8653 mér' lenne lányoknak való? annak is megvannak a maga hátrányai, nem vettem észre, hogy sokkal könnyebb lenne használni mint a 20mm-est. szerintem 2 20mm-es használhatóbb. a géppuskák meg, ha kevesebb van mint hat, csak piszkálódni jó. -
Lacusch69 #8652 Felesleges. Nekem most a 3700+ A64, 1GB RAM, 7800GT, 1xDVD, 1xCD, 80+80+40GB vinyó megy egy 400-as Chieftecről, gond nélkül. -
sindelnet #8651 Nekem is 6800gt van,ugyanez volt vele.
Hiába volt rajta plussz két osztott tápcsati,kevés volt neki...
Kivágtam a gépből a kettes számú Dvd roomot,azóta semmi gond
-
#8650 DE gondolkodtam ,lehet veszek egy 600 as tápot :) az soha nem árt ha van -
#8649 Ha ha ha:)) Ennyi eszem nekem is vót ,hogy kell neki a kraft:) A tápom 400 wat-os jó minőségi. De úgy tünik nem szereti ha más is van a szálon mint ő. Eddig legalábbis jó. A legújabb driver volt fenn ,gondoltam minek törölgessem. De aztán újra tettem,és utána is csinálta. Én az energia ellátásra gyanakodtam de aztán lehet hogy igazad van és letörlöm a drivert és teljesen újjra rakom. -
#8648 Nagyon helyes hogy adtál egy tápcsatlakozást a kártáynak nem dísznek van a csatoló rjata:) bár én arra tippelnék, hogy a tápod nem elég kraftos.
Kérdés telepítés során régi kártya bent driver eltávolít uj kártya be Új driver felinstallál menetet követted? És az új driverből melyiket erőltetted rá a winfosra? -
#8647 http://www.il2-fullmissionbuilder.com/index.html
olvasgasd -
#8646 valaki nem tudná érthetően elmagyarázni, hogy kell használni a mission bulidert? nálam csak a térkép jelenik meg de semmit sem tudok vele csinálni!
Kössz! -
#8645 Na most én kérek tanácsot:) Minap kaptam egy 6800GT kártyát ,gondoltam jobb lessz mint a 6600gt . Nos a problemám a következő . Il2 nél néha kék halált produkál. Más játékoknál nem. Más nem lehet baj mert eddig ilyet nem csinált a gépem. Bár most két napja nem csinálja mert a tápból egy szálat csak a kártyára szántam és lehet ,hogy megoldódik ,de azért hátha tud valaki okosat.A barátomnál a kártya hibátlanul ment. -
Lacusch69 #8644 Sokak szerint a 30millis lányoknak való... -
RaidR #8643 Nahhh, közben csak felidegesítettem rajta egy kicsit és újraraktam megint, meg leszedtem hozzá az említett patchet is... De nemkellett, ahogy előttem is írták 4.07m a verziószám egyből az installt követően... Megint fölraktam rá a 4.08m patchet, és most meg LEGENERÁJA (????) a kampányt... Pedig direkt mindent ugyanúgy csináltam, mint az előbb... Registry söprés, az uninstall után maradt "nyomok" a Program Files mappában, és aztán az install, egyből rá a patch, mihelyt kiderült, hogy nemkell az előző patch. Apropó, ingyen elvihető egy 4.07m jelű patch ha vkinek kell...
Egyébként, hogy így kiderült a turpisság, hogy nemkell ahhoz semmitsem fölrakni, hogy ezt játssza velem azthiszem jobb lenne, h vmi okozná mert akkor lenne vmi értelme, hogy miért nemjó. Azért mert...! De így... Addig-meddig, míg gyorsan csinálok mindből egyet-egyet. :) -
Lebowski #8642 4.07m -
neuro #8641 hmm lehet hogy igazad van... már nem is emlékszem alapból melyik verzió az 1946. -
#8640 hali!
4.071? azis volt :) -
RaidR #8639 Azért némi esélyt meghagynék ha tévedek, de kb 98%, hogy nekem 4.07 a föltelepítés után egyből... Örültem is mikor megjött, hogy végre ha föl kell rakni akkor nem 1 óra install, + a világon létező összes patch fele... -
neuro #8638 4.08 előtt kell a 4.07 is... azt feltetted? -
RaidR #8637 "föltelepít a 4.8 patch" - of course a 4.08 -ra gondoltam... :) -
RaidR #8636 Hmm... Letöröltem az IL-2 -t, a registryből is kitakarítottam utána a "maradékot", atán új install az eredeti 1946 lemezről, majd föltelepít a 4.8 patch, és egyelőre semmi más... (Semmi Dgen, semmi egyéb...) US NAVY -nél, és IJ NAVY -nél egyáltalán nem hajlandó kampányt generálni, ha üresen van hagyva a conf.ini -ben az "RTS=" utáni rész, ha át van írva HU -ra, és még EN -el, és US -el is megpróbáltam... Lehet, ( több, mint valószínű... ) hogy még máshol sem generálna, ha végigpróbálgatnám az összeset, de ennek nem így kellene lennie nem ? :)
Esetleg valakinek valami ötlete?
THX! -
kiskorúbézoltán #8635 Szvsz a német és japó gépek fegyverzete - a harmincasokat leszámítva - nagyon ócska . B, változatban én nem tudom használni ... :DDD -
kiskorúbézoltán #8634 A sírás sohasem fog megszűnni ... -
Lacusch69 #8633 Mintha egy kicsit csökkent volna az MG151/20-as rombolóereje. -
beni3d #8632 majd megpróbálom még 10X.kösz -
#8631 Nem mondtam hogy szar lett a játék. Csak észrevételeztem pár dolgot.