IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LacAI
    Tök mindegy kikkel repülsz ha jók. A finnek amúgy jó arcok.Nagyon régen ,de tényleg nagyon régen én egy lengyel sráccal barátkoztam össze még az Il2 alatt még a Lobbyt sem ismertem ,ez azt jelentette,hogy mindig azaz MINDIG lelőtt:)) Nagyon bosszantott a dolog és tényleg gyakoroltam amikor csak tehettem. Aztán egyszer legyőztem.És egyre többször. Sok sok évvel utána összefutottunk az ATAGON már a CLOD al.Jó barátként beszélgettünk .Katarchuk volt a neve ha jól rémlik. Már ő sem repked rég óta . De sok jó arccal meg lehet ismerkedni.Vannak olyanok akikkel már egy döntetlen is nagy dolog. Velem is volt,hogy az egyik lengyel sráccal vagy fél óráig dogoltunk miután összeakadtunk aztán kiegyeztünk döntetlenben,majd mindenki hazament:)