IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
LacAI #87353 Ha van készséged hozzá (és ezek szerint van) akkor tényleg csak azon múlik,hogy sokat csinálod. Előbb utóbb eljut azz ember oda,hogy az agya elég pontosan kiszámol mindent ,elé tartást satöbbi,és vezeti a kezed. Én aszondom,hogy ez a legfontosabb a gyakorlás. Na meg amit én preferálok.És asszem Tom is egyetért evvel. Többször mondtam már,hogy szerintem a légi harc az egy sakkjátszma. Előre kell tudni vagy sejten mit akar a másik,eleve úgy kell belemenni a harcba,hogy csak előnyös helyzetből,persze aztán van amikor muszáj improvizálni,met meleg a pite,szóval sok összetevős ez a dolog. Sok sikert a továbbiakban..Ja zenére vitézkedj.Nyílván kemény Rock ra:)) Ritmuson sok múlik.
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.09.05. 11:57:18