IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    A célzás gyakorlásra van nekem egy módszerem, akiknek ezelőtt tanácsoltam és kipróbálták, mindenki nagyon pozitív visszajelzést adott róla. A módszer az, hogy amikor dogfightban egy gép mögé kerülsz, akkor lassítsd le a játék futását olyan 1/4 sebességre (nyilván csak AI ellen működik offline). Qrva jól fogod érezni, hogy hova kell célozni, mert rá vagy kényszerítve, hogy célozz. Viszont látod lövedékenként, hogy mikor hova sikerült lőnöd. Azt is látni fogod, hogy normál esetben mennyire NEM kell rángatni a botot, hogy is van az, hogy a botot/pedált egy helyben tartva tudod követni fordulóban a másikat. Hidd el, hogy ez qrva sokat számít, épp nemrég beszéltem egy régi il2 pilótával, aki anno az egyik virtuális században is repült, később war thunderezett, mostanában Cloddal is repked, ő pl azt mondta, hogy nyolc év óta ezzel a módszerrel tanult meg először normálisan lőni és célozni, pár nap alatt annyit fejlődött a légi harcban, hogy alig hiszi el. Asszem ennél több igazolás nem is kell rá

Ezt a lelassítást minden más helyzetben is használhatod, leszállásnál pl egy kilebegtetést hol kezdj meg, hogy tarts három pont helyzetben, hogyan ne koptasd el a sebességet, satöbbik. Utána normál sebességen sokkal jobban fog menni minden (persze, ha előtte kicsit utána olvasol, hogy minek is kellene történnie a manőverek közben).