IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • levy668
    Leírom mai élményemet, hátha érdekel valakit.
    Először is köszönet LacAI-nak a tanácsokért, megfogadtam az ai-s gyakorlást(igaz csak 1-1 felállásban, de mindig nehezítettem az "agyán"), igen jól kitapasztaltam azokat a típusokat amikkel szeretnék repülni.
    Betévedtem a virtual finn pilóták szerverére, egy kis vfr gyakorlásra(a finnek rohadtul utálhatják az oroszokat, mivel én voltam az egész szovjet légierő), erre látok valamit repkedni.Az azonosítással ugyebár nem kellet sokat törődni:) Egy nagyon élvezetes légiharc után/végén(én yak-1, ő valami 109-es nem tudtam azonosítani a típust) sikerült néhány jó találatot bevinni, kigyulladt.Én szépen mellémentem és néztem ahogy kiugrik, és pötyögtem be a good fight-ot a chat-be.Leütöm az entert, kb 5 mp-t megyek még, 1 koppanás a motoron leáll. Klántársa beírja hogy: :-P.
    Hagyott egyébként leszállni egy mezőre, nem darált le:)
    Valószínű egy kezdő-haladó pilótát oktathatott egy vérpró, hogy menjél Jürgen adjál neki, majd kielemezzük mit rontottál el.Hát most lesz mit elemezniük:) (A srác szerencsémre szépen lassan elkoptatta a sebességét, sőt még az a trükk is bejött, hogy emelkedés közben küldök rá néhány nyomjelzőt ,erre ő meg beijed és leborít)
    Élvezetes volt na. Bocs, ha valakit untattam.