IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Akkor nézd azt meg, hogy G940 szoftverében a Device, Select Default-nál kiválasztod a pedált, és a pedálokra klikkelve az Axis Properties-ben alul mit ír ki? Pl. "Left Toe Brake mapped to..." szöveg alatt "Left toe Brake" van, vagy "Rudder"?

Van arra lehetőség, hogy hogy két pedált szoftveresen összeköss, és nem két külön tengelyként számolódik, hanem egyetlen tengelyként aszerint a jobb és bal oldalt számolva, hogy egymáshoz képest mennyire vannak benyomva. Alapállapot 50%, egyiket beléped akkor teljesen arra az oldalra számol, másikat beléped akkor arra, de ha beléped mindkettőt, akkor megint 50%, mert egymáshoz képest az eltérés 0. Én G940 előtt így pedáloztam repülőben egy sima autós kormánnyal és ahhoz tartozó kis pedállal. Fék és gázpedál egy tengelynek volt beállítva, és azzal lehetett az oldalkormányt vezetni.

Ha tippelnem kéne, akkor ez történik nálad is, a mod váltó gomb át volt kapcsolva amikor átállítottad a toe brake mappingot, és bár clodban a jó tengely volt kiválasztva, ebben az állapotban az alapértelmezés 50% kitérés, nem a 0%... na, eltaláltam?