IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
levy668 #87315 Üdv urak!
Elkezdtem komolyabban foglalkozni a BOS-al.Egyenlőre eléggé magabiztosan tudom magam lelövetni:) (vagy vakondosat játszani egy benézett manőverből)
Felmerült pár kérdés:
-Melyik gépeket ajánljátok amivel kevésbé fájdalmassá tehető a tanulási "kínszenvedős" folyamat?
-Koncentráljak csak 1-2 típusú gépre és azokkal gyakoroljak orrvérzésig, vagy váltogassam a típusokat? melyik a jobb?
-A yak miért fordul mindig gyorsabban(az ellenség kezében természetesen)? (ez csak vicc volt)
Eddigi sikereim: már 80%-ban meg tudom mondani hogy ellenség-e, vagy nem.(nagy segítség, ha lő is rám), szóval a gépazonosítás gyakorlásának már van eredménye.+teljesen véletlen lelőttem egy 109-est(yak-al)....beesett elém, én meg ijedtemben rálőttem :-P
Minden segítséget szívesen veszek, hátha begyorsul egy kicsit a tanulási folyamat.