IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Paladin #87302 CloD-ot nagyon tudom ajánlani, nekem az a kedvencem.
A BoX széria úgy működik, hogy egy az engine, az egyes részek csak plane- és map setek gyakorlatilag. Az engine fejlesztéseit, és csomó apróságot az egész platform megkapja, ha régebbi részt vetted csak meg, akkor is (és multiban tudsz repülni olyan mapokon is, ami neked nincs meg).
A Kuban még készül, több gép kijött már, előrendelhető, és akinek megvan vmelyik korábbi (Stalingrad vagy Moscow), az a megjelent gépekkel már tud játszani (szerk: és mától a map is hozzáférhető). Ha ez az első, akkor azt hiszem meg kell várnod a megjelenést.
Egyébként az utóbbi évben eléggé összeszedték magukat, és jó irányba tartanak.
Ha pedig már felvállaltam a stigmát, hogy játszom vele ;) akkor friss hír :
Talán emlékeztek, hogy fél éve bejelentették, hogy felülvizsgálják a repmodelleket (nem javítják, fejlesztik!!4! ;) ).
Na, ez a patch most kijött. A repmodellek tételes változásjegyzékét már egy-két hónapja lehet tudni, de itt a teljes patch notes, ha érdekel valakit.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2017.08.29. 17:36:38