IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Velem is volt ilyen, sürgősen kellett asszony gépébe egy régebbi típusú intel proci. Boltot felhívtam, a srác adatokat is kért egyeztetésre, mondta, hogy még aznap postázni fogják. Ez volt egy csütörtöki nap. Pénteken szóltak, hogy hétfőn pesten átvehető lesz a cucc. Hétfő délután nem volt átvételi ponton, rájuk telefonáltam, akkor mondta, hogy igen, most érkezett be, keddre istenbizony ott lesz (mindezt úgy, hogy még aznap sem adta fel, ha másnap tőle elviszi a gyorsposta, az is csak az azt követő nap hozná ki). Elküldtem őket a picsába és megvettem máshonnan, remélem azóta is rajtuk rohad az a proci...
    Érted, ha őszintén elmondja, hogy mi a szitu, akkor még lehet, hogy el is fogadom, mert kevés helyen árulták. De azt nem viselem el, amikor paraszt módon hazudnak és hülyének nézik az embert :/