IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Az FM újításokról nekünk sem volt sok infó kiadva, amióta Reddog szivárogtatott dolgokat a sow lapon, azóta a belsős kommunikáció is sokkal visszafogottabb, azok egy része nekem is új, és én is várom ezek után, hogy milyen lesz a zárt beta. De a mesza 12000-en -mégha N-ről is van szó- egész szépen néz ki :) Az, hogy az üzemeltetési határértékek inkább amolyan elmosott határ lesz éles vonal helyett, az is jól hangzik. Ha mázlid van, akkor túl is hajthatod egy ideig, de az is lehet, hogy kicsivel előbb adja meg magát, mint papír szerint kellene. A cél, hogy ne legyen olyan, hogy 3/4-ed hűtő, 80% és ezzel örök élet. Sokkal többet kell figyelni majd a hőmérőket - most már az olajat is. Ha az túlmelegszik, az olaj viszkozitása változik, és a teljesítmény csökkenni fog. nem egyszerűen megáll, de érezhetően visszaesik a teljesítmény. Az is jól hangzik, hogy a sérülések is kapnak kis random változókat, lehet, hogy tovább bírja a szétment hűtővel, mint máskor, nem annyira stopperhez kötött, szkriptelt lefolyása lesz a sérüléseknek. Szerintem ezek nagyon sokat fognak adni a hangulathoz, ahogy Buzz írja is, lesz akinek mázlija van, és súlyosnak tűnő sérülésekkel is hazajut, másik fél perc múlva az ernyőn fog csüngeni (ami ebben a dev update-ben nem volt benne, de pl Colander már megoldotta, hogy a hűtő találatnál a hűtőfolyadék veszteség a bekapott lövedékek számától/kaliberétől is függ. Ha csak egyetlen .303-as koppan, azzal tovább el lehet repkedni, mintha szitává lövik.

A prop pitch feather hiánya régi bug volt, a bugtrackerben lévő bejegyzések folyamatosan javítva vannak, és a végső cél nálunk is az, hogy a kabinban minden kapcsoló és gomb valóságszerűen működjön. Nagyon remélem, hogy 5.0-ban ez már benne lesz, realisztikus hajtómű indítási procedúrákkal együtt (az is tervben van, de mint mindig, ezek csak tervek, senki ne vegye készpénznek).