IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Itt általában nem is azzal van a gond, hogy vásárolsz és leszállotják, aztán ha jól müködik akkor boldog mindenki, hanem inkább arrol ha baj van akkor mi történik. Ne érts félre nem kötözködök, ha rendeltél jo volt minden akkor örülök neki. Azonban olvasgatam a forum oldalakon a Facen és ott pont az volt a gond, hogy tönkrement, és nem voltak segitőkészek, rossz masmilyen árut küldtek nem foglalkoztak vele. Volt aki azert vedzet össze velük mert bár hibás volt, inkább kerte vissza a pénzt a 14 napos, elállasi jogra hivatkozva a ceg pedig azt mondta ez nem igy müködik. Szóval ha minden rendben akkor jó minden.
    Én nem köpködöm a céget mert nem ismerem, nincs tpasztalatom. Én csak a vásárlói visszajelzésekre hagyatkozhatok és ott szinte fele-fele arányban szidzák a ceget. Persze voltak elegedett vásárlok is. Minden esetre engem elriadztott.