IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az a tegnapi "hát ez meg mit csinál" az volt, hogy a DCS-ben a Mesza nagyon faroknehéz. Felszálláshoz is koppig orra kell trimmelni. Az egyik dogolásnál viszont hátra állítottam, amit ottfelejtettem. Menetek közt újraindításnál viszont addig nem foglalkozik a tengelyekkel, amíg meg nem mogzatod. Amikor lent forgolódtunk janával, kicsit hátra akartam trimmelni, hozzányúltam a tengelyhez, erre azonnal hanyatt vágta magát. Nemtom látszik-e, de ott koppig orranyomva is húzta felfelé, nekem meg jött a G-lock, ami DCS-ben nagyon sokáig tart, majdnem teljesen befeketedett, de sikerült végül egyenesbe hozni. Nyilván Janát azonnal elvesztettem, és ő akkor már lent és a hátam mögött volt, nem láttam, csak hallottam. És próbáltam olyan szar célpontot nyújtani, amennyire tudtam :) Szerencsére ő is nagyon közel akart jönni, és be tudtam lassítani mögé.