IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LacAI
    A két gép nem egy kategória ha jobban megnézzük. A póni az már egy következő lépcsőfoka volt a repgép tervezésnek,eleve ugye egy távolsági vadász nagy kötelékek kísérésére lett tervezve, egészen más taktikát igényel .Nem hiszem,hogy nehezebb vele repülni mint egy spittel,vagyis akkor igen ha úgy akarja az ember használni mint a tűzköpőt.Nekem amúgy meggyőződésem,hogy a dugattyús gépek között talán a legszebb és legjobb ,legalábbis pariban van a fókával. Valahol olvastam egy mondást hogy "ami szép az valószínűleg jó is" Na a P51 re ez szent igaz.
    Olvastam azt is,hogy tán az Ausztrál légierőnek voltak spitjei,na amikor találkoztak a japók zerojával ,próbálták a fordulóharcot erőltetni mert ugye azt szokták meg aztán pillogtak mint hal a szatyorban amikor potyogtak.
    Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.06.05. 09:12:04