IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Laca, ne mond el senkinek, de ehhez a dogfighthoz konkrétan tegnap kezdtünk el gyakorolni az egyik sráccal, meg ma délben mentünk pár kört Nate-el. Előtte olyan 3-4 patch óta nem volt feltéve a DCS, mert vagy CloD-oztam, vagy BMS-eztünk. Amikor kijött a Spit, akkor repültem vele 1-2 kört, de azóta semmi. Szóval ja, kis gyakorlás meg PvP rutin nekem sem ártott volna ezek az új vasak ellen . 109 vs 109-el nem volt gond, ott legalább tudtam, hogy mire számítsak ellene, de Spit ellen még nem is repültem. Gondolkoztam egyébként, hogy hozzak-e Spitet én is, aztán inkább megnéztem mire megyek 109-el :)

@mustang, Mivel DCS-el ment a dogfight, ott mindenki olyannal repült, amelyiket kiválasztotta a saját moduljai közül. Sokaknak nincs mesza egyáltalán, ezért nem lehetett csak egy típusra kiírni a bajnokságot. Egyébként a P-51 pl sokkal jobb gép, mint ahogy itt repülték, csak a légiharcban gyakorlatlanok nem tudják még határon repülni. Aki sokat jár pvp szerverre, ott is nagyon másképp kell csinálni sok mindent. De eltelik majd néhány hasonló event, és sokkal szorosabb meneteket lehet majd látni.