IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LacAI
    Nem tudom ,hogy ki miért ,milyen géppel repkedett. Én is csak néztem mint te, nem is ismerem a srácokat csak Tomot.
    Hogy a BF mennyire van jól vagy rosszul lemodellezve azt sem tudom igazán .De tök mindegy mert nem a gépen múlik ez a fajta időtöltés ez már nagyon sokszor bebizonyosodott. Ugye lerágott csont de örök példám amikor annó Karvaly 110 essel (IL2 ben) 4 orosz vadásszal dogolt és győzött valami war on. Én még Tomon is látom ,hogy egyre kevesebbet játszik,régebben sokkal hatékonyabb volt,ezt csak azért mondom mert az ilyen dogfight 1vs1 ekhez qrva sok időt el kell tölteni ,hogy jó legyen benne a pólgár. De itt alapvető elmaradások vannak még én úgy látom ,de kedvcsinálónak tök jó. Na ezt jól megszakértettem:)