IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
LacAI #87107 Nem a díjazás érdekel:)))) Hanem hogy hol lehet fogadni a játékosokra:) Valaki gyorsan csináljon egy online fogadóirodát erre:))
Amúgy ahogy néztem tök mindegy volt, ki mivel vitézkedett,tán egy srác volt aki kicsit értette is a lényeget.Én egy palástot nem láttam (még tőled sem ,bár igaz te nem is védekeztél) szóval nagyon egysíkúan húzta mindenki hasra a botot,néha váltottak fordulót max. Pónival pl lazán meg lehet fogni szerintem a messzát ha egyforma tudású krapekok irányítják őket. Volt is egy srác aki P51 el ment messza ellen,bár lelőtték,de jól látszott,hogy akármikor le tudta volna lőni a messzert ,meg volt a magassági és sebességi előnye is hozzá.