IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LacAI
    Már megint meg ez az 1000 éves téma. Én speciel lexarom magasról,hogy ki kit és hogy fizet le vagy fel,engem az érdekel,hogy adott hardveren ne legyen gondom és jól mukodjon aminek mukodni kell. Hagytam mmagam vagy 2x rábeszélni AMD ratyionra ,(mondjuk asszem 3 hetet bírt ki legtöbbet nálam) oszt onnan megint jött a gondtalanság.Nem érdekel,hogy micsoda előremutató faxságok vannak rejtve a ratyionba( mert majd 10 év után ez qrva jó lesz) ,az érdekel,hogy amit használok azzal gondtalanul szórakozzak. Na ebben van lemaradva az AMD. Prociról nem is akarok beszélni,az nem egy liga,retkelhetnek bármit is,kijön az új INTEL oszt megint csak pillognak mint hal a szatyorban.
    Oco de xar is:) ahogy a mondás tartja.Oszt jónapot:)
    Különben régen is 100 ezer fölött volt egyjó intel proci és most is ,mit kell ezen csodálkozni.Ha jól rémlik a 266MMX is valami ordenáré drága volt. De nem is kellett cserélni évente!És akkor más volt 100 rongy!
    Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.05.21. 00:15:51