IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Tényleg azt gondolod, hogy az az NV-s mérnök csak úgy puszira kiment, hogy segítsen, mert írtak neki, hogy elakadtak? :)

Azért mondom, hogy kis cég, mert a másik kettőhöz képest kis cég... az NV piaci értéke közel a nyolcszorosa, az Intel piaci értéke pedig közel a tizenhatszorosa az AMD piaci értékének! Ebből kifolyólag nyilván mások az anyagi lehetőségeik is.

Nem tudom, hogy az AMD miért nem reagált a megkeresésre, azt tudom, hogy a CloD az egyetlen(!) olyan játék amivel dolgom volt, amiben gyártóspecifikus hiba maradt benne éveken át! Érdekes módon mindenki más meg tudta oldani, hogy ilyen ne legyen, illetve ha volt, akkor el tudta érni az AMD-nél, hogy megoldás szülessen. Na most, ha mindenki másnak megy, még olyanoknak is akiknek a játéka hatalmas NV logóval indul, akkor szerintem nem biztos, hogy az AMD háza táján van a hiba forrása! :) Egyébként most jut eszembe, hogy a RO2 is 1C játék... semmi gond nincs vele AMD kártyán! :)

Soha nem mondtam, hogy az NV lefizeti a világot, az viszont tény, hogy akinek GameWorks (NV logó nélkül is mehet) szerződése van, az gyakorlatilag az NV kezébe helyezi magát. Megspórolnak rengeteg fejlesztési időt, ezáltal rengeteg pénzt, cserébe viszont semmi rálátásuk nincs arra, hogy az adott kiterjesztés mit csinál mert forráskódot nem kapnak, de ha kapnának is, semmit nem módosíthatnak! Na most ezek után meg kell nézni, hogy az NV-s címek miképpen futnak AMD VGA-n, illetve miképpen van ez fordítva, de azt is meg lehet nézni, hogy úgy általában melyek minősége jobb úgy összességében. :)

A lényeg, a kicsik azért választják az NV-t, mert anyagilag a fejlesztés szempontjából ez a leggazdaságosabb, a nagyok meg azért mennek az AMD-hez, mert az AMD nem zárt kiterjesztésekben gondolkozik, az átadott fejlesztéssel azt kezd a stúdió amit akar. Egy EA nem fogja elviselni, hogy ne legyen rálátása a dolgokra... van tudása és erőforrása is arra, hogy az ő kezében legyen a gyeplő. De ugyanezért lett a Bethesda is az AMD partnere. LINK
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.20. 23:53:40