IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Ha kiforratlan technológia a munka miatt gond lehet, akkor teljesen egyértelmű a döntés, főleg ha nem profitálsz a több mag, több szálból. Játék, és főleg szimek szempontjából még nem nagyon van tapasztalat, eddig tán egy topikot találtam DCS fórumon, ott egy srác meglehetősen isteníti az R7 1700-t, már amennyit értettem belőle.

Az tény, hogy a Ryzen nem egy FX sorozat, ez már tenyleg alternatíva. Az R7 azoknak akik munkára is használják... itt konkrétan fele annyiból megvan egy 6900K szint, ami azért nem rossz! :) Az R5 pedig játékosoknak, azon belül is azoknak akik sokat multiznak, vagy hosszú távra vesznek CPU-t. Az R5 1600 70000.-Ft körül megkapható gyári hűtővel, ami le is hűti még "húzva" is, játék alatt(!) teljesítményben pedig cirka 7%-ra marad alul egy 7700K-l szemben: LINK Magasabb felbontáson el is tűnik ez a különbség: LINK A teszt óta jöttek ki újabb biosok, a kezdeti állapotokhoz képest 10% körüli növekedéseket mérnek.

Ha az ember néz ehhez egy RX 580-t, ami van amikor csúnyán elkeni az 1060 száját LINK (akár olcsóbban), akkor bizony elég ütős középkategóriás gépet lehet összerakni nagyon jó áron, ami a 6 mag 12 szál miatt egy darabig biztos elég lesz játékra, de akár munkára is. És akkor még a FreeSync-t szóba sem hoztam... :)) 75000.-Ft körül IPS paneles Dell-t lehet venni... a legolcsóbb TN paneles GSync monitor 130000.-Forinttól indul... akadások és képtörések nélkül játszani úgy, hogy nem kell vadászni a fix 60 FPS-t, azért nem rossz. :) Szóval összességében nem biztos, hogy rosszat akartak neked. :)

A delid tényleg "kell"... PH topikban volt akinek a 4.5GHz sem volt meg, mert meg akart főni a CPU még gyári feszen is stressz teszt alatt. Szóval látnál csodát, ha ráengednél egy IBT-t! :) Alul lehet feszelni, de akkor meg megint más az órajel... szóval a sokak által hangoztatott 7700K@5GHz azért nem olyan egyszerű. Nálam a [email protected] úgy van meg, hogy télen amikor hideg volt rá nyitottam az ablakot, belőttem a kellő feszültséget, a hidegben kivártam amíg lement az IBT stabilan, majd mehet a játék a melegben! :) Pedig egy H80 hűti... de ugye hiába, ha a kupak alatt nem történik meg a hőátadás rendesen. Egyébként ha majd úgy döntesz, van rá emberke, cirka 7-9000.-Ft postával együtt.