IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Még akár igazat is mondhatott Jason, viszont engem inkább az bosszantott fel, hogy lőnek ugymond "pontatlanul" egy fábol készült laggra, az nem derül ki, hogy milyen fegyvezet variációval, mindenesetre azért vannak találatok. Hatás; sok apró lyuk, fehér füst a motorbol, a szárnyból folyik az üzemanyag, de ez a kis rétegelt nyírfagép, ez repül tovább rendithetlenül! Ezzel szemben, egy rövid sorozat az akkor a világ egyik technikailag legfejlettebb gépére, "szerencsés találat" géppuska méretű lőszerrel, és az máris lángol.
    Persze abban igazad van, hogy Jason máshogy állitja be a dolgot. nem kötekedni akarok, csak mikor játszok ezzel a szimmel, ami sajnos ritka az idő lehetőségem miatt, akkor ezt saját magam is tapasztalom. Persze itt mondhatnám, hogy ritkán repülök ezért kell sokat lőnőm az Szovjet gépekbe, de ha a Szovjet gépekkel repülök akkor bizony sokkal könnyebben jönnek a győzelmek. Pedig hidd el ugyan olyan bénán céloztam pár órával az előtt is. Gondolom valami balanszt tehettek bele, nehogy már a "fasiszta" hordák csak lőjék számolatlanul szegény Ivánékat.
    Amit eddig olvastam az orosz repülőgép gyártásról a haborus időszakban, az nagyon durva számomra. Ez az ország marmint az Oroszok tényleg elmendtek a vegsőkig, hogy megnyerjék a háborút, ezt nem lehet tölük elvitatni. Itt azt értem, higy tető nélküki gyárak valahol a semmi közepén pár óra alvás aztán ujra munka, bár örültek mert addig sem a fronton voltak. Szinte semmi szakképzés, bár a famegmunkálás könnyebben végezhető a mint a kicsi tűrésekkel dolgozó fémipar, a ruszkik kitaláktak valami rétegelést a fával, ami eleg erős volt, viszont vetemedet, egy idő után nyilván egy vetemedett szárnyú gép nem repűl olyan faszán, plane súlya is nehezebb volt mintha aluminiumbol vagy vagy valamilyen könnyűfémből csinálták volna. Na és ez a gep egy rővidke sorozattal felgyújtja a fókát. Tényleg szerencsés találat. Az viszont számomra érdekes, hogy forditva a ruszki gép több direkt rosszul célzott lövést kap és ahelyett, hogy szet hullana a levegőben az csak repül tovább.
    Bocs a helyesirasi hibák miatt de telórol irtam.