IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Őszintén megmondom, nem tudom mit kellene nézni ezen a videón, ebben most mi az új? Grafikailag nem érzem sem különlegesnek, sem másnak mint amilyen volt.
Ami a sérüléseket illeti, ezt a videót még február végén küldte át Karalya, akkor fel is tettem puma fórumba. Teljesen ki voltak készülve azon (a BoS-os német közösség), hogy a Pe2 mennyivel több találatot visel el.
Az orosz magyarázat erre az, hogy a német gépeken a lemezborítás az teherviselő elem is volt, ami bármilyen kis sérülés esetén már jelentősen gyengítette a szárny/törzs szerkezetét, ezért azok könnyen törtek. A vászonborítású gépeken viszont a vásznat kilyukasztó golyó vagy repesz csak csinált egy lyukat, és semmi egyebet nem okozott. Ennyi az info, a többit én nem kommentálnám :)