IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Amit leírsz, az nekem G940 "fícsörnek" tűnik, nem BoS-nak (kipróbáltad más szimulátorban? DCS pl? Clod?). Csodálkoznék rajta, ha azt, hogy az FFB-t ki és bekapcsolja a bot oldalán lévő érzékelő, azt nem teljes egészében a G940 drivere kezelné. Szerintem ennek nincs köze a játékokhoz.
Nekem ez most inkább úgy hangzik, mintha akkor amikor fent fogod meg, akkor is visszaszűrődik egy kevés fény a vevőbe. Nem tudom, hogy az elektronikája hogy működik pontosan, ki-be kapcsolóként egy határértéken átbillenve, vagy esetleg az FFB erejét a fény visszaveréssel arányosan erősíti-gyengíti? Én az elsőre tippeltem volna alapesetben, mert clodnál nálam így működik (egyszerű on/off kapcsoló) és az elektronikailag is sokkal egyszerűbb konstrukciónak tűnik, de persze nincs kizárva az sem, hogy a második megoldás a helyes.
Próbáld ki, hogy mi van akkor, ha a bot alját fogod meg? Akkor elmegy teljesen az FFB? Ha nem, akkor nézd meg nincs-e valami idegen tárgy, kosz az érzékelőnél, amiről akkor is visszaverődik fény, amikor az érzékelő elvileg nincs eltakarva. Ha lent fogva teljesen elmegy az FFB, akkor valszeg amikor fent fogod, akkor a kezedről visszaverődik fény, ahogy az belóg az érzékelő elé.
Szorri, de csak tippelgetek én is, igazat megvallva ilyen problémával még nem találkoztam egyik játéknál sem.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.04.15. 22:23:06