IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szorri, de erre nem tudok mit mondani. Nekem nincs most felrakva a BoS.
Ami a G940-et illeti, annak tényleg a bot oldalán van az érzékelő (csavar fölött a két kis pötty egymás mellett), de azt úgy tudom sima ki-be kapcsoló. Amikor előtte a kezed, akkor az egyik "adó" intra LED fényét visszaveri a "vevő" érzékelőbe. Amikor elengeded, akkor nem verődik vissza fény. Láttam már olyan sufni tuningot, hogy leragasztották ezt a lyukat és ekkor FFB akkor sem ment el, amikor elengedte a botot.
Én olyannal találkoztam, hogy hosszabb repkedés alatt, ha folyamatosan kell húzni a botot, és folyamatosan dolgozik, akkor egy idő után kikönnyül az FFB. Gondolom a túlmelegedéstől védi a motorokat. Ilyenkor sokkal finomabbnak tűnik az FFB, komolyan sokkal jobb érzés vezetni. De ennek nincs köze ahhoz, hogy hol fogom a botot. Egy idő után aztán visszakeményedik, ami néha gáz, mert váratlanul középre rántja a botot, de ez elég ritka és tényleg csak hosszú dogfight alatt jelentkezik.