IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ami most lesz új steam patch, az gyakorlatilag ugyanaz, mint ami a TF4.312-ben van benne. Eddig egyetlen változásról hallottam, de az legyen meglepetés :) Majd félév környékén tervezünk egy TFS4.5-nek nevezett patchet (az lesz az utolsó ingyenes). Abban már lesznek új repülhető gépek (ha jól tudom a pontos planeset egyenlőre még nem publikus), meg hibajavítások, VR support, DX11 támogatás, satöbbi. Hogy a komolyabb változások, például a kijavított atmoszféra modellen alapuló teljesen új flight modell elkészül-e, azt nem tudom.

A TF5.0 kiemelt területe az offline játék, rádiózás, AI hülyeségei és a missionok javítása. Ez nem azt jelenti, hogy mi is "offline játékot" csinálnánk, mint amivé a BoS pozicionálta magát nem sokkal megjelenés előtt, de a jelenlegi clod hibáinak nagy része vagy egyformán sújtja mindkét kategóriát, vagy inkább offline jelentkezik. Ezért hibajavításból sokkal több lesz a közös és a kifejezetten offline repkedésekkor jelentkező hibák. A TF5.0 persze az új térképet és nagyon sok új repülhető géptípust ad majd. Meglévők újabb, sivatagi alváltozatai, több kevesebb átalakítással (Hurribombernél pl. sok meló nincs, de Spit V, 109 F-nél már inkább) meglévő AI repülhetővé tétele (Wellington, Cr-42, Gladiator), és teljesen új gépek is (P-40 B, C, F, F-4F Martlet, Mc202). Meg a földi cuccok persze. Vagy csak sivatagi skinnel, vagy eleve oda építve. A lista persze változhat.

Persze pontos changelog-ot még hülyeség lenne írni, az, hogy mit akarunk javítani, és mit sikerül, az két külön dolog. De egyenlőre ez a terv.