IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Beni521 #86799 Ezt nem figyeltem, csak egyszer láttam hogy 64/64, akkor rá is kerestem hogy mi ez a server..:) Van egy német meg egy angol ezred, mindkettőbe asszem 9 század, egy század az kb 4-16 főig terjed. Az amerikai időzónás századokban vannak kevesebben, európai időzónás angol nyelvű század német oldalon 3 van (és talán 2 német nyelvű), azok kb 14-16 fősek. Egy bevetésen 3 turnus szokott felszállni, egyszerre 3-4 század mindkét oldaltól, tehát egész kiegyenlitett, én nem érzékeltem, hogy esetleg nagy túlerővel álltunk volna szemben. A 3 turnus pedig úgy van hogy az első az magyar idő szerint este 7-kor, a következő talán fél9-kor, az utolsó meg fél10 körül száll fel. Az hetente rotálódik hogy melyik század melyik időpontban repül, tehát mindhárom lehetőségre beoszthatnak.