91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #86734 Lehet, hogy a DCS kicsit beijed tőletek és megpörgeti Normandiát
Csak éppen rálestem a fórumra. Persze a "hamarosan" meg a "remélhetőleg" szavak már nagyon szánalmasak.. -
#86733 Igen, erre gondoltam. A "DVD verzió" clodnál annyit jelent, hogy DVD-ről felteszed Steam alá az 1.0 alapváltozatot, amire első indítás előtt lehúz vagy 5GB "javítást", plusz rátehetsz olyan 3-4 GB TF patchet. Ez nem a klasszikus értelemben vett DVD-s változat, nem kell a DVD a későbbi futáshoz, és nem lehet megúszni a Steamet így sem. Teljesen fölösleges kiadni érte pénzt, az a borító meg kifejezetten rusnya lett (ez szubjektív vélemény :) ) És szar is (ez viszont tény, Fóka azóta sincs a játékban) ;)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.02.17. 16:20:39 -
Solt #86732 Bár az első mondata Tomnak nem egyértelmű, de a szövegkörnyezetből szerintem kiderül, hogy arra gondolt, nincs külön DVD verzió, tehát a dobozost is a Steam-n kell aktiválni. :) -
#86731 Félreértetted Tomot. Illetve a "nincs dvd verzió"-val nem arra gondolt, hogy fizikailag nincs DVD - nekem is volt :D CSak éppen tök feleslegesen.. -
lala42 #86730 Mármint Neked nincs. DVD-d.
http://www.kephost.com/images/2017/02/17/Fenykep1215.jpg
http://www.kephost.com/images/2017/02/17/Fenykep1214.jpg
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.02.17. 08:16:35 -
#86729 Köszi az infót! -
#86728 Nincs DVD verzió. Azt is csak Steam alá lehet installálni, amit aztán upgradelni kell az utolsó hivatalos verzióra. És arra mehet rá a TF patch.
Letölthető innen: http://teamfusion.theairtacticalassaultgroup.com/
Ha a végleges szerződést aláírjuk az oroszokkal, akkor napokon belül jön a hivatalossá vált legutolsó TFS patch a steamre is. -
#86727 Uraim,
a CloD TF peccsek melyik változatra jók, a Steam-esre vagy a DVD verzióra, vagy mindkettőre?
Egy ismerősömnél merült fel a kérdés, tetszik neki a játék de nem tudja melyiket vegye meg.
Illetve igazából csak Steames változatot lehet találni, de nem tudom én sem hogy azt lehet e most updatelni.
Köszi előre is a választ! -
Fürtös #86726 Akkor erre egy klasszikust:
Cekasz -
#86725 Azért, mert segítséget kérsz? Normálisan? Dehogy!
Tudod, hogy nagyon-nagyon ritkán szólok offért. ;)
És tényleg bocs, csak vicc akart lenni ;)
Egyébként a szervizben szoktuk ezt mondani, ha valami szarrról megkérdik, hogy hát mit csináljanak vele :) -
Valka78 #86724 Akkor jó. Már azt hittem utolért a moderátori szigor :) -
#86723 Teljesen félreértetted! Én csupán csak hülyéskedtem! Simán felhozhatod a témát hátha tud valaki segíteni.
Tényleg nem azért írtam ;) -
Valka78 #86722 Ok, vettem a lapot, többet nem hozom fel. -
#86721 Következőt csináld:
- szedd ki a potit (gondolom van forrasztópákád, de ha lehet, akkor ne pillanatforrasztót használj)
- langyos, ecetes vízben jó alaposan öblítsd le
- alaposan szárogasd meg
- forraszd vissza
- majd az egészet jóóóó messzire dobd el!
;) ;) -
Valka78 #86720 És van valami ötleted a problémával kapcsolatban? -
sgforum #86719 szia
én diplomás villamosmárnök vagyok,a potméter az változtatható ellenállás, többek között két fajtája van, a normál potéter és a toló potméter -
Valka78 #86718 Akkor az elképzelésem végül is helyes? Ha elkezdek kísérletezgetni vele, tönkretehetem? -
Lacusch69 #86717 Fúúú bazz...
'89-ben dolgoztam ilyesmivel utoljára...
A bázis (tranisztor esetén) vagy a rács(e-cső esetén) előfeszítése lehet túl nagy.
Ha ide van építve poti, akkor azzal elméletileg lehet szabályozni.
De inkább vidd el egy helyi RTV műszerészhez. -
Valka78 #86716 Üdv!
Ért valaki az elektronikához? Van ugyanis egy régi Schneider lemezjátszóm és az a baja, hogy valahogy túl van vezérelve. Már a hangerő harmadik-negyedik (tízből) fokozatán is üvölt az egész és torz a hang. Kazetta és rádió üzemmódban normálisan működik. Láttam, hogy belül is vannak potméter szerű alkatrészek és nem tudom, hogy nincs-e köztük olyan amivel orvosolni lehetne a problémát. Mert szerintem valaki direkt túlvezérelhette az előerősitőt a lemezjátszón és talán valamelyik belső potival lehetne ezt szabályozni. -
#86715 Fantasztikus :) -
lala42 #86714 Köszi, meglett csinálódva. -
#86713 Üdv. Küldtem privátot. -
lala42 #86712 Tom! Szia.
Tudnál egy TS elérhetőséget a pcpilotra adni? Új rendszer, a beállításokat meg nem találom az 1,5 terrán.
Megköszönném. (majd szólok fent az öregnél egy jó pontért.:-) )
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.01.19. 13:27:49 -
rabbiddgog #86711 szivesen bátya -
sakkay #86710 Köszi srácok.
-
lala42 #86709 Nem biztos, hogyí az a baja. első próba egy memória kivétel, visszarakás. Az is halottnak tettei a gépet, ha kimozdúl. Második, egy mem.teszt futtatás. 3. egy átpasztázás is segít. Ha így sem mükxik, akkor tessék. Ezek függetlenek.
Árazás
Onnan tudom, hogy foglalkozok javításokkal.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.01.14. 21:22:38 -
#86708 Nem sok mindent lehet hasznosítani belőle. -
sakkay #86707 cSAK??? -
rabbiddgog #86706 szia
50ven ezer -
sakkay #86705 Barátnőmnek van egy macbook pro 2012 core i 7 15 inch. A gond az, hogy nem jó(elvileg a videókari) Én nagyon nem értek a mekekhez', viszont ahogyan nézem, sanszos, hogy át akarták cseszni amikor bevitte valahova, hogy mennyit adnak érte. Milyen árban van egyáltalán egy ilyen cucc? 4 giga ram van benne, meg i7 proci, ennyit tudok. Meg azt, hogy nagyon drága volt. Van egy elég jó céges gépe azt használja, és ezért nem akarja javíttatni. De szerintem meg kellene, aztán eladni....szerintetek? Ért itt valaki ilyesmihez? -
#86704 Valóban , nem a képrissités annyi, már régen olvastam utána, hanem a fordulás nagyobb mint 1000 fok /mp es az eszközek
products/motion-tracking/9-axis/mpu-9250/
products/compare
itt elvileg minden megtalálható hozzá
4fUb87WsdaY
ebayről vagy aliról 5 dollárért meg lehet venni hozzá az alkatrészeket -
lala42 #86703 Smirgli? -
#86702 Sziasztok!
Nem szoktam erre járni, de ide irányítottak jó emberek, hogy mintha valakinek lett volna már hasonló, alább leírt problémája:
Van egy X52 Saitek-em, amin több helyen, a gázkaron és a joy-on magán is van egy szürke gumi bevonat. Na most elég sokáig el volt rakva költözés közben, meg előtte is, meg utána is, stb. A lényeg az, hogy a kosz valahogy ráragadt, illetve mintha a gumi állaga is kicsit ragacsossá vált volna. Ha megfogod, hozzáragad a kezed :) Szóval keresgéltem már neten, és nem találtam még tuti választ arra, hogyan lehet ezt eltüntetni anélkül hogy az egész gumit leszedném és újat moddolnék a helyére. Magyarán, van valami egyszerűbb tisztítószer ami megoldja a gondomat?
Előre is köszi ha tud valaki megoldást, próbáltam már egyszerűbb dolgokat, pl. víz, de inkább csak rosszabb lett :) -
#86701 Ez jónak hangzik, de -javíts ki légyszi ha félreértek valamit- ez az 1000 fps "frissítés" frekvencia nekem kicsit soknak tűnik (TrackIR-nél ez 120 fps), mekkora adatátviteli kapacitás kell a szenzoroktól, és számoló kapacitás a progitól, hogy (átlag 60 Hz-es kijelző frissítésnél) kirajzolt képkockánként 16 alkalommal frissítsen pozíciót 3 tengelyen, elég sok bites potossággal? És őszintén kérdem, minek kellene egyáltalán ennyiszer pozíciót frissíteni, ha egyébként csak minden 16. pozíció eredménye lenne látható? Nem lehet, hogy ez az 1KHz körüli freki csak az érzékelők rádiós frekije, amivel kapcsolatban áll a vevővel, nem pedig az a "frissítési freki" amit a progi a külsős szoftverek felé továbbítani tud? Forrást tudnál adni erre, hogy hol olvastad ezt? -
#86700 Ha jol emlékszem wittman emlitette , hogy rendelt, de azt már nem tudom, hogy használta e. amit eddig tudok róla, mert én is eléggé utána olvastam az nagyon jó , mert 1000fps a frissitése és elvileg nem mászik el a center pont a mágneses verzionál. és mivel nem kell kamera hozzá vagy led ezért teljesen mindegy , hogy hol milyen körülmények között használod, nem fogja megzavarni semmi becsillanás vagy egyéb.
Ami hátrány, hogy csak 3 dof , tehát a hajolgatásokat nem támogatja ahhoz pluszba egy kiegészitő kell optikai alapon, tehát elveszti azt az elönyét, hogy nem kell hozzá más kiegészitő.
házilag olcsobban is megépithető, mint rendelve. -
#86699 Nekem nincs tapasztalatom vele, csak belefutottam véletlenül hogy van ilyen is. Kíváncsi vagyok hogy mit tudhat. -
#86698 EDtrackert esetleg próbálta már valaki?
Házilag barkácsolt track ir nekem nem jött be, ahelyett kellene vmi más megoldás. -
#86697 LacAI-t vagy mást hátha érdekel hotas warthog pedállal -
Paladin #86696 Néztem most délután pár videot erről. Az egyikben azt láttam, hogy a régi cuccnál is a szem pozícióját is figyeli, szóval ha a fejed mozgatod, akkor is forog a kép mint a trackir-nél. Az a csóka viszont azt mondta, hogy nem az igazi, szokni kell, és hogy ő valószínűleg továbbra is a trackirt fogja használni, mert ez kissé lassabban reagál.
Van viszont egy újabb verzója, 4C ha jól emlékszem, ezt szem- és fejkövetőnek reklámozzák, és már a fej pozícióját is figyeli, nem csak a forgását (az első csak két tengelyt tudott).
Ami meg a VR alkalmazást illeti, én is marha kíváncsi vagyok, hogy az oculus mihez kezd a szemkövetős technológiával, amit most vásárolt fel. -
Lysandus #86695 Igen. VR-ben így lehetne kapcsolgatni a fülkében. Oda nézel, mintha rávinnéd az egeret, és akkor csak egy HOTAS gombot kellene rátenni, megjegyezni, amivel használja az ember a kapcsolót.