IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bettly
    Sziasztok mind amellett hogy nem idevalo megis meg kerdeznem, mindig itt kaptam hasznos kisegito segitseget bar az oreg IL-2 fenyesege mar reg lejart de a baratok meg mindig megmaradnak, nem igazan ertem a JSGME ugymond aktivalasat ,vagyis egyszeruen egy regi jatekot szeretnek modolni Silent Hunter4 tehat alap mod Trigger Maru Ov..2.5 bal felerol atviszem jobb felere,eddig ok. Ugyancsak balrol atviszem az 1.5 Optical Target Correction modot jobbra de megjelenik Warning.....stb stb de en nyomom Ok - atmegy ez is de a Trigger Maru...alapmod elhalvanyodik,es itt jon a kerdes mit jelent ez ? Mi marad meg az alapmodbol ,mennyi? vagy csak az utolso mod van aktivalva? vagy mind a ketto? A yutuben meg nezegettem ,e stilusban sokan igy modolnak en............nem ertem
    Meg egyszer legyetek elnezessel ez a forum egeszen masrol szol..........gondoltam megprobalom. Nagyon koszonom