IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • zorrobomber
    Sziasztok!

Nem szoktam erre járni, de ide irányítottak jó emberek, hogy mintha valakinek lett volna már hasonló, alább leírt problémája:

Van egy X52 Saitek-em, amin több helyen, a gázkaron és a joy-on magán is van egy szürke gumi bevonat. Na most elég sokáig el volt rakva költözés közben, meg előtte is, meg utána is, stb. A lényeg az, hogy a kosz valahogy ráragadt, illetve mintha a gumi állaga is kicsit ragacsossá vált volna. Ha megfogod, hozzáragad a kezed :) Szóval keresgéltem már neten, és nem találtam még tuti választ arra, hogyan lehet ezt eltüntetni anélkül hogy az egész gumit leszedném és újat moddolnék a helyére. Magyarán, van valami egyszerűbb tisztítószer ami megoldja a gondomat?

Előre is köszi ha tud valaki megoldást, próbáltam már egyszerűbb dolgokat, pl. víz, de inkább csak rosszabb lett :)