IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legközelebb ha sikerül kijutnod még tudom ajánlani a Sience Museum-ot és az Imperial War Museum-ot. Szintén ingyé még több cukorkabolt. <#papakacsint>#papakacsint>
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Amúgy nekem a legmaradandóbb azaz érzés volt, hogy ugye láttam a repülőket képeken, videókon, virtuálisan repültem velük jó pár száz órát, erre most ott álltak előttem, teljes valójukban, megtapogattam szinte mindet, vártam hogy meséljenek. 😊 És direkt a Battle of Britain hangárt hagytam utoljára, tudtam hogy ott lesz az Emil, a Stuka, a Zerstörer, Ju-88, He-111 stb., az ikonikus német vasmadarak. 😊
Tudom, ez most így hülyén hangzik leírva, de olyan izgatott és boldog voltam, mint kisgyerek a cukorkaboltban. 😄
Utoljára szerkesztette: mijki, 2016.01.13. 20:10:28
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A karácsonyi szünet alatt volt szerencsém elutazni Londonba és gondoltam megosztom a RAF Museumban és a HMS Belfast-on készült képeket, remélem tetszenek 😊
Képtár(Dropbox)
ON:
Utoljára szerkesztette: mijki, 2016.01.13. 13:28:45
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Páncél vastagság, és acélminőség függvényében kell számolni, mondjuk egy mai M1 Abrams biztos vagyok benne hogy simán kibírná a repeszeket mert az RPG 7-es találatát is simán képes elviselni, de a kor tankjainak sem hiszem hogy gondot okozott néhány repesz, elvégre sokuk a páncéltörő lövegeket is pattintotta, tehát max a láncot rúgta le a légnyomás,de az is inkább akkor veszélyes ha kinn tartózkodsz.
A háborúban bombázáskor gyakran bekúsztak a katonák a tankok és egyéb harckocsik alá, de a légnyomás így is azonnal agyoncsapta szegényeket..
Megint Carius könyve jut eszembe, ő azt mondta hogy egyszer egy bomba közvetlenül a tigrise mellett robbant fel pár méterre és kilyukasztotta a hűtőjét így vontatásra szorult.
Kb. ennyi😊
Csak nem "vérszim".
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Mekkora kárt tenne egy tankban és a személyzetében a pár méterre odahulló 250 vagy 500 kg -os bomba?
Nem vagyok szakértő, csak gondolom számít a légnyomás, hő, repeszek. Tehát ha a személyzet nem is sérül
(bár tuti cseng a fülük), mondjuk a tank mocija leállna?
Stukával szeretném tizedelni az ellent (BOS-ban, tudom, kövezzetek meg de jelenleg elvagyok vele), viszont nem sikerül egyetlen tankot se bombatölcsérré változtatnom.
Na itt is van az irányzástól kezdve minden, november 29-én van egy post amiben egy PDF fájl van azt is olvasgathatod, aztán majd számolj be róla, hogy milyen tankozni.
Köszi! 😊
Fura hogy a szerverek nagyon elhagyatottak tegnap este 55en voltunk az egyiken, de ma dél előtt talán 5-en. A grafika meg szerintem alulmarad más tankos játékokkal szemben de a gépet ugyan úgy igénybe veszi....
Mind1 majd ha beindul a dolog jó lenne összeállni csapatba, jó hogy egy tankba ketten is lehetnek,aztán lehet később hárman is kitudja😊
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.01.11. 16:20:49
A conf iniben egy dolgot érdemes állítani, ami fps növekedést hozhat, a ShadowMapSize= -ot valami alacsonyabb értékre. Az árnyék mindenhol csúnyább lesz, de gyengébb gépeken sok fps-t hozhat (az árnykot teljesen kikapcsolni én nem javaslom, anélkül nagyon csúnya a lesz).
www.pumaszallas.hu
Ez engem is érdekelne, viszont egyik conf.ini-ben sem találtam ilyet.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.01.11. 11:36:31
kár hogy a szerver összeomlott és mindenkit kidobott 😄
Egy szó: balansz - ez mérgezi meg az összes online játékot.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Abban kérek helpet, hogyan lehet kikapcsolni, hogy körbenézés közben ne homályosítsa el a képet? Hát ez valami förtelmes dolog, mindenben utálom... 😄
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
DE mégha nem is csinálják meg ezeket a hatásokat akkor sem lenne olyan nagy baj, mert vannak olyan részek már a szimulátorban amiket már annyira pontosan megvalósitottak, hogy márcsak kisebb finomitások szügségesek vagy épp egy átlag PC felhasználónak nem hoz többletet, viszont ezek mellett meg még vannak olyan területek ahol nem csak finomitani kell hanem elég jól lehet még faragni baltával , hogy jobban hasonlitson s vslóságra.
ÉS ezt már jópár játéknál észrevettem, hogy olyan dolgokat fejlesztgetnek és pazarolják az erőforrást ami nem jelent nagy elörelépést a játékban és már már inkább rontja a játék élvezeti értékét ahelyett, hogy olyan területet fejlesztenének ahol jócskán van mit és jelentősen hozzátenne a játékélményhez, (fizika, sérülésmodell, AI, animáció, hang) és a grafika is, bár a legtobb esetben csak ezt modositják, belsó tartalom változtatása nélkül, de a különböző anyagok renderelésén még lehetne mit javitani.
A játék tankos részével még nem nagyon játszottam, de ha a t-34 valóban olyan amilyen és mindenkit szarrá lő ennek ellenére még is sokan a német oldalt válasszák akkor mégis működik a dolog aminek nagyon örülök! 😊
Nah majd ma bele lesek😊
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Milyen sebességen nézed egyébként? A Su-25 manualban a 47. oldalon ír a leszállásról, ott kifejezetten meg is említi a ballooning effectet (1 jó pont ED-nek 😊 , és hogy a leszállási sebesség 290-310 km/h között legyen. Viszont leírás szerint már nyitott futóval vagy, amikor rányitod a fékszárnyat, a futó alapból generál egy előre bólintó húzást, mivel a légellenállása elég nagy. A downwash effekt és a ballonning effekt is gépenként változó, eredeti Su-25-höz kellene hasonlítani, hogy mennyit mozdul az orr fel vagy le...
www.pumaszallas.hu
Amúgy nem értettelek félre ezért kérdeztem, hogy évszámhoz kötött e a játék mert tudtommal igen, és ha ez így van akkor milyen tankot tudnál mondani a németektől ami ez időtájt tudásban, kategóriában jobban összeillene?
Nem volt.
Azt megtehetik amire szerintem te gondolsz, hogy T-34 helyett BT-2, BT-5, Bt-7, T-26 T-28 stb tanokkal rakják össze őket de mivel a T-34 ilyenkor már harcállományban voltak jogosan hisztiznének az oroszok. (kivételesen)
Ahogy mondtam, max annyit csinálhatnának mint a repülőknél, hogy a német vadászokat nerfelik hogy az oroszok feltudják venni velük a versenyt, de arra várhatunk hogy az oroszok valamelyik fegyverüket lebutítják, mondjuk pont a T34-est amire olyan rohadt büszkék...😊
Mellesleg részben vásárolt amerikai tervek alapján rakták össze és egy átalakított dízel BMW motor rángatja olyan megbízhatóan😊
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.01.10. 13:16:26
www.pumaszallas.hu
Itt egy video pl, 20:05-től nézd meg, itt sem látni, hogy a gép orra emelkedne, igaz, ez külső felvétel, de szerintem jól látszik, hogy siklik a gép rányitja a fékszárnyat, és a gép bólintási szöge nem változik. A Bos videóban több másdopercig égnek áll a gép orra, a játékban készített videóban a Jak9-ben és a Jak52-ben is.
https://youtu.be/dz6tak8VGus?t=20m5s
www.pumaszallas.hu
Az a baj hogy amennyiben én tudom a játék évszámhoz van kötve, és 1941-ben még nem nagyon volt ellenfele a T-34-nek, a panzer 4 is csak 1942-ben jelent meg a Párduc meg a Tigris meg csak 1943-ban debütált amennyire én tudom, javítsatok ki ha tévedek.
Tehát amennyiben a játék évszámhoz kötött és ez a 1942 akkor max egy megerősített pz. egy 75 löveggel lehet komolyabb ellenfele.
Vaaagy, nem rakják be a T-34est de akkor sok orosz hisztizne 😄
A repülőknél pont fordított a helyzet hiszen a háború ezen éveiben olyan elavultak voltak az orosz vadászok a németekkel szemben, hogy folyamatosan emelni kellett a kitüntetésekért járó lelött oroszok számát mert hirtelen tele lett ászokkal a háború ezen pontja. Ezért persze sokan anyáztak az Afrikai fronton hiszen ott nem volt olyan könnyű dolguk a messereknek az angolok ellen és a hír hogy még többet kell lelőni ha kitüntetést akar nem esett túl jól nekik 😊
Nah most persze a játék ezt annyira nem veszi figyelembe, és sokkal gyengébbek a németek, de a tankoknál??? Ott azért megtudták csinálni mi????😊
Buta kis egyszerű oroszok...😊
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.01.10. 13:04:41
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2016.01.10. 12:54:49
www.pumaszallas.hu
A játékosoknak meg azért mert nem ugy viselkedik ahogy kéne a gép ,viszont ha meg benne lenne ez a visszacsatolás dolog akkor meg az lenne a gond, hogy hátra kell a botot huzni mikozben a valóságban meg akkor lenne középen .
MÁr ha jól értem a dolgot. tehát a boton jelentkező önálló elmozdulásokat nem tudják visszaadni azoknak akik nem FFB-s joyal játszanak.