91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #86654 Hmmm... és basszus még a Steam és a Wiki is annak (DX10) írja, pedig megesküdnék rá, hogy a Fraps DX11-nek írta és én is totál abban a hitben voltam, hogy DX11-s. Mondjuk ez talán magyarázatot ad a gyatra élsimításra... -
#86653 Én is így tudtam, de állítólag ez még csak DX10. -
#86652 Ez így van, a DCS gépeinek kidolgozása jobb mint a CloD-é, több kapcsoló működik a kabinban (azt nem mondanám, hogy több minden, mert a bombázóknak rengeteg olyan fícsöre van, ami DCS-ben a gépek típusa miatt meg sem jelenik, de amik ki vannak dolgozva, abban a DCS jobb), és a játék is qrva szép (ez az utolsó Spites video egyszerűen fantasztikusan néz ki). Viszont van benne összesen négy vadászgép 2.vh-s térkép nélkül, és online 20 gépnél már játszhatatlanul lagol. Ez azért elég karcsú, ha az ember sokat repked online. Hogy mikor lesz kiadva Normandia, mikor kerülnek bele AI bombázók, vagy mikor lesz rendbe téve a netkód, vagy befejezve az EDGE az évek óta tök bizonytalan. Emlékszel, amikor 2015 decemberre ígérték az EDGE-t? Majd '16 februárban arról beszéltek, hogy lassan alpha állapotban lesz a kód. Akkor csak néz az ember, hogy wtf?? Ezeknél a marketingesek meg a programozók nem is egy világban léteznek? -
Solt #86651 A CloD már DX11-s... -
#86650 VR és DX11 már be van jelentve, hogy egy köztes patchban meg fogja kapni. -
#86649 A bos csak külső nézetben próbál villantani, kabinbelső (meg minden más) az fos - ez a név illene is rá sajnos -. DCS -ben sincs akkora wow faktor kabinok és hangok-ra értve, ráadásul néha olyan mintha szándékosan nehéz lenne irányítani a 2.vh.-s gépeket.
Szerintem a CLod olyan mint egy jó bor. Idővel még jobb lesz a minőség.
VR-t meg tuti megkapja lassan, de biztosan minden szim. Bár jelenleg még ez a kérdés engem nem izgat különösebben, lévén nincs meg a megfelelő hardware háttér hozzá. Vannak ígéretes próbálkozások, de még akad tennivaló VR terén. -
#86648 Hát igen, a CLoD sosem fogott meg engem, a DCS után sokkal egyszerűbbnek tűnik (még akkor is ha nem így van), és a BoS -al is így vagyok, bár annak a grafikája legalább tetszik. De az a játék meg alapból annyira árkád hogy eszemben sincs megvenni.
Pár hete felraktam a gépre megint mert a CLoD -t, de úgy érzem most sem lett jobb, ugyan azok a hibák előjöttek megint mint 6 éve és semmi kedvem sem volt vesződni vele.
Ha a későbbi gépek lennének hozzáadva (pl. G6 Messzer, P40, 42-43 körül) akkor lehet hogy nekiállnék, de így marad a DCS. Aminek mellesleg nagy előnye a VR támogatás is ugye.
Meg mostanában eléggé ráizgultam az X-Plane 11 szimre, nálam az lesz a következő amit megveszek, annyira megtetszett. Brutálisan jól ki van dolgozva, szép is, nagyon tetszik, és a polgári repüléssel úgysem foglalkoztam eddig.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.01.05. 14:22:49 -
sakkay #86647 Azt az érzést akarom, ami utoljára a BOS tesztelése alatt kapott el, nagyon sokat repültem. Aztán ahogy kezdett körvonalazódni a ketrec rácsai, úgy el is múlt. Azóta sem tudom repülni. A Clodnál, egyszerűen nem jön meg az ihlet, talán mert magára a jó fizikára ott a DCS(aztán mondjuk ennyi), szépnek meg a BOS is szép.. Most nagyon elkezdtem reménykedni a TF-ben. Meg lehet jönnek a tömegek is-már csak a sztoritoknak is nem kicsi a reklámértéke. Gondolom tudatában vagytok ennek!? -
sakkay #86646 Ja gondoltam, egy próbát megért.. -
#86645 Dev updatekből majd minden kiderül, tessék azokat majd követni
Tényleg sorry, de a részleteket már a titoktartási védi, és jó páran nagyon érzékenyek (talán kicsit túl érzékenyek is) az ilyesmikre :/ -
#86644 A játékot ahova feltelepítetted (alapértelmezésben Steamapps/common/IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover), abban lesz egy redist nevű mappa, ott vannak ezek a telepítők.
Ha továbbra is szaggat, érdemes lenne megnézni, hogy csak clodnál ilyen, vagy más számolásigényes játékoknál is? Nem-e az a baj, hogy a proci vagy videokártya túlmelegszik és visszavesz az órajelből? -
sakkay #86643 Tom-gondolom nem lehet beszélni róla, de hátha-a gépek földi mozgása, és az indítás procedúra részletességének fejlesztése benne van a tervekben? -
#86642 "A játék redist mappájából esetleg tedd fel a .net és dx-et" Ez hol van pontosan?
-
#86641 Ubisofttal volt egy 5 éves szerződésük, az járt le most, és kapta vissza az összes jogot az 1C. Elmondásuk szerint ez volt az ok, amiért csak most jöttek elő ezzel a közös munkával. Én esküdni mertem volna, hogy Loft kirúgásának több köze van ehhez :) De állítólag úgy sokkal bonyolultabb lett volna bármilyen kooperáció, amíg Ubisoft is az egyenletben van (és gondolom nem kevés pénzt is leszedett volna rólunk).
Ami a clodot illeti, az Afrika térképes patchhez, a belső fórumra most délután tettek fel a programozók pár wishlist-et, amit ők bele akarnak tenni a véglegesbe, bakker azóta csak itt vigyorgok monitor előtt, ez nagyon durva lesz :) Persze majd elválik, hogy mi minden lesz tényleg benne, de elég impresszív a lista már most. Majd folyamatosan lesznek dev update-ek, abban majd mondhatunk részleteket is. -
#86640 Helyes-helyes!! Vegyék is meg! Afrika meg kaszálni fog szerintem. -
#86639 Uborka szoftver verheti a fejét a falba. Bár gyanítom pont leszarják... pedig kaszálhattak volna.Illetve ők kaszáltak is, mert ugye marha drága volt annak idején... valami 60$ körül volt az ára, ha jól emlékszem. -
#86638 Írni lehet... :D -
Solt #86637 Lehet majd kívánságlistát írni? :) -
#86636 Team Fusion Simulations
Just a couple of images from current testing of bits and pieces
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2017.01.04. 20:34:51 -
#86635 Hát igen, a Team Fusiont nagyon sokan nem ismerik, az offline játékosok kb 10x-20x többen vannak mint akik online kergetik egymást, és ők nem ismerik az ATAG-ot sem. 777 fórumán írták többen, hogy a bejelentés hatására tették vissza / vették meg a játékot, és mindenkinek nagyon tetszett ahova jutott. Voltak persze sokan, akiknek a BoS széria jön be jobban, de olyan is volt, aki most BoS helyett rákattant a clod-ra. -
#86634 Azért ez IS egy kurva jó hír ám! Hogy felkerülnek a peccsek a sztímre! Végre felébred csipkejózsika álmából a CloD.
-
#86633 A játék fájlszerkezete nem változik, lehet, hogy az 1c softclub - mod mappa helyett visszakerülnek a fájlok a sima 1C softclub mappába, de ez sem biztos. Legyen biztonsági másolat, és majd írd felül ha valami átír. -
Lysandus #86632 Ezzel a kártyával mennie kellene. Nekem egy 3 gigás 7970-esen fullon megy. Nem lehet, hogy a configban be kellene állítani, hogy a proci több magján fusson?
Steam: Ha a steamre felkerül a TF patch nem fogja elqurni a beállításokat? Kell valamit menteni előtte? -
Solt #86631 Köszi! :) -
#86630 Rövidesen, de ez oroszoknál lehet 1-2 hónap is... -
Solt #86629 Említetted, hogy az eddigi TF frissítések felkerülnek steam-re... erre mikor fog sor kerülni? -
#86628 Akkor nincs ötletem. A játék redist mappájából esetleg tedd fel a .net és dx-et. ATI kártyákat nem ismerem, hogy ez mennyire erős, de 16GB ram és a proci is elég erős hozzá. Nekem ennél jóval gyengébb gépen is jól fut (mondjuk nincs fullra feltolva a grafika - erdő, épület sűrűség és kidolgozás van low-on). -
#86627 Ezekkel együtt telepítettem! -
#86626 Hali.
Innen tedd fel a Team Fusion patcheket, az sokat segít a futásán:
http://teamfusion.theairtacticalassaultgroup.com/
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.01.03. 11:48:19 -
#86625 Sziasztok!
B.U.É.K. mindenkinek!
Jó ideje,hogy nem repkedtem a CloD-rel,most újra telepítettem,de sajnálattal vettem észre,hogy baromi szar az FPS-e rohadtúl szaggat.
16GB RAM, AMD FX 6300 (6mag) proci, ATI Radeon R9 200 4GB kártyával.
Tud valaki segíteni,egy esetleges beállításban?
Üdv!
Zsolt -
Lysandus #86624 Féláron adják steamen a BOS-t, ha valakit érdekel. 23 euró. Nem tudom, hogy melyik változat, annyira nem néztem utána. -
lala42 #86623 http://www.kephost.com/image/vW0x
BUÉK!
BUÉK!
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.01.01. 19:32:26 -
Lysandus #86622 BUÉK! -
#86621 BUÉK! -
Solt #86620 BUÉK Urak... -
#86619 BUÉK mindenkinek! -
sakkay #86618 BÚÉK fiúk! -
feca1229 #86617 BUÉK mindenkinek! -
lala42 #86616 Feltételezem, hogy az a bizonyos "fékszárny" felszállófokozatban volt. Az-az ebben az esetben növeli a felhajtóerőt. (most nem mondom meg,hogy a szóbanforgó gépen ívelő, vagy fowler lap van-e, későb sem, mert nem tudom.) De ebben az esetben nem emelkedünk, -főleg műszaki probléma jelentkezésekor-, hanem tartva a sebességet, elég nagy sugarú körön, minnél kisebb bedödtéssel visszafordulni kell és leszállni.
Azonban ez a hír nincs megerősitve. Ez olyan újságírói -töltsd ki ezt az üres részt- pletyka. Ez a hír akkor jelent meg, amikor a szakik még csak a feketedobozt keresték. Azoknak az adatoknak a kiértékelése több hónapot is igénybe vehet.
Várjuk ki a végét. Az igazság, tudjuk hol van. -
#86615 Amennyire emlékszem ismereteimre
kritikus állásszög bármilyen sebesség mellet létrejöhet.
nem vagyok én sem szakértő de legtöbbször események sorozatából következik be egy katasztrófa. feltehetőleg ezen kívül több más kiemelkedően fontos műszer, alkatrész vagy emberi hiba közrejátszhatott. Ha igy volt akkor ez több hónap mire kiderül akár évekbe is telhet.