IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nincsenek még dátumok, Steamre "hamarosan" fel fog kerülni.
Nemtom, a fejmozgással nekem trackIR-nél nincs bajom. És középre igazítani sem kell állandóan, mondjuk én lövéshez legtöbbször gunsight módot használom. Van, hogy elmászik, de abszolút kezelhető. A hivatalos clod bugtrackerben egyetlen bejegyzés van a fejmozgásra, hogy a 109-esben a kabin tetején a virtuális dobozt nagyítsuk meg, ahova a fej mozoghat. De ennyi. Senki nem írja hogy használhatatlan lenne a fejmozgás követés, vagy hogy lecsúsznának a székbe, és nem tudnak onnan visszajönni (több száz ticket, több ezer bejegyzés alatt). Úgyhogy én arra tudok gondolni, hogy a te beállításaiddal lehet valami, pl. miért nem működik a nézet középre igazítás alapból (reset view), vagy ha trackir-t használsz, akkor miért nem mozog függőlegesen?