IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Normanida map az menni fog 1.5 alatt is, vagy csak 2.0 beta alatt? Mikor lesz végleges EDGE 2.5? Egyébként ne érts félre, én sosem mondtam, hogy a DCS rossz lenne, nekem nem kell bizonygatni, hogy milyen, én csak azt mondtam, hogy század repülésekre egyszerűen nem alkalmas. A kevés géptípus a repülhető feladatokat szűkíti le a dogfight szerverek szintjére, a szar netkód meg a játékosok számát. És a gyakorlat is ezt igazolja, pár fős dogfight szerveren kívül nincs is más, pedig az ACG-sek il2 alatt 50-80 fős online warokat szerveznek, nem mondhatni, hogy nem értenének hozzá, vagy hogy nem lenne igény rá, egyszerűen DCS-ben nincs más. Azt meg azért elég hamar meg lehet unni, ahogy az iskolakörözés is jópofa amíg heti 1-2 órára jut gépbe az ember, 1v1 is jó móka időnként, de ha valaki többet repül, akkor ez nagyon gyorsan kevés lesz.
Offline tartalomban, hadjáratban mindkettő elég gyenge, clodban egyik fő csapásirány az offline tartalom fejlesztése lesz, mivel jól tudjuk, hogy az online játékosokhoz képest nagyságrendekkel többen vannak akik offline repkednek. Ami vicces viszont, hogy az interneten a reklámot viszont elsősorban az online pilóták csinálják, szóval nem lehet egyik vagy másik oldalt sem elhanyagolni.
Musztáng TFS 5.0-ban biztos nem lesz, a későbbi térképeken -ha lesznek későbbi térképek- viszont a P-51B és Fw 190 A mindenképp.