IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    A Normandia mapot 1q 2017-re ígérik, és azt mondják h szinte biztos hogy tartani tudják ezt mert már majdnem készen van. Az új árnyékolás ))% ban kész, apróbb finomítások vannak hátra.
    Tudom, ezeknek azt sem lehet elhinni amit kérdeznek, de azért csak kiadták a spitet is év vége felé ahogy ígérték.
    Szóval én nem tartom lehetetlennek hogy hamarosan megjelenik.
    A netkód az valóban szar, erre rá kellene feküdniük, de azért reménykedem hogy idővel még jobb is lesz. Vagí mikor pár sor csetet beírsz és elkezd laggolni az egész játék és újra kell indítani...vagy amikor rákezd a légvédelem és leesik az fps...
    Igen, ezek hatalmas hibák.

Lacához visszakanyarodva, számomra nem unalmas a DCS, persze tudom hogy neked a szíved csücske a Clod, az angliai csata, és sokat repültél vele anno.
    Az én kedvencem viszont a P51 és a D9, és a DCS-ben vannak legjobban kidolgozva, ezt megközelíteni sem tudja más szim ma a piacon, és szerintem ez így is marad egy ideig.
    Én így is élvezem az online harcot, amikor 3-4 gép egymás után felszáll az olyan mintha tényleg ott lennél a reptéren, brutális hangjuk van.
    Meg nekem igazából elég ennyi gép is, mondjuk egy B25 még jöhetne, a németeknek meg úgysem volt nagyon bombázójuk 44-45 körül, mondjuk a Ju 88, de ez nem lényeg annyira. Ez a légiharcra van kihegyezve.
    Meglátjuk mi lesz, jöjjön ki a Normandia térkép minél előbb.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.01.05. 21:24:47