IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • faxkivan
    Érdekes,hogy megoszlanak a vélemények mindegyik szimről. De ami tény,hogy egyedül jelenleg csak a CLOD tudja hozni összességében azt amitől élvezetesen lehet multiban harcimarcizni. + megvan benne aránylag rendesen a fizika,a gépek egészen jól paraméterezettek hála a TF nek . Persze van akit ez a része nem érdekel ,van aki mást helyez előtérbe,pl ott a DCS ami ugyan sok tekintetben jobb ,de engem a hideg ráz tőle,mert xarrá unom,untam magam benne. A BOS is nagyon jó progi lehetne,mert szép és van benne potenciál,de mint tudjuk pont meg vannak a gyengéi is főleg a multi tekintetében. Mert AI kat lövöldözni lásuk csak be nem egy felemelő dolog,legalábbis sokan így vagyunk evvel.
    Tudom azt is,hogy sokan azért nem multiznak pl a CLOD al mert mondjuk egy atagon xar célt repülni ,és vagy nincs idejük,vagy kedvük azt a rengeteg órát beletenni (ez is érthető) ami ahhoz kell,hogy eredményes legyen a polgár. Oszt jönnek a megszállottak akik napi szinten 2-3-4-5 órát is elkaristolnak vele és bezony bedarálják az egyént.
    Plusz most jutott eszembe egy örök érvényű igazság amit annó a PUMA fórumon olvastam ,már meg nem mondom kitől.
    " vannak a jó "pilóták" és vannak a xar "pilóták" " Ezt mindig is imádtam:))
    Utoljára szerkesztette: faxkivan, 2017.01.05. 19:34:49