IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hát igen, a CLoD sosem fogott meg engem, a DCS után sokkal egyszerűbbnek tűnik (még akkor is ha nem így van), és a BoS -al is így vagyok, bár annak a grafikája legalább tetszik. De az a játék meg alapból annyira árkád hogy eszemben sincs megvenni.
Pár hete felraktam a gépre megint mert a CLoD -t, de úgy érzem most sem lett jobb, ugyan azok a hibák előjöttek megint mint 6 éve és semmi kedvem sem volt vesződni vele.
Ha a későbbi gépek lennének hozzáadva (pl. G6 Messzer, P40, 42-43 körül) akkor lehet hogy nekiállnék, de így marad a DCS. Aminek mellesleg nagy előnye a VR támogatás is ugye.
Meg mostanában eléggé ráizgultam az X-Plane 11 szimre, nálam az lesz a következő amit megveszek, annyira megtetszett. Brutálisan jól ki van dolgozva, szép is, nagyon tetszik, és a polgári repüléssel úgysem foglalkoztam eddig.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.01.05. 14:22:49