IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
faxkivan #86600 Egy kis hozzáfűzni való
"nem igazán hallottam az Afganisztánt 5x megjárt Bercsényiseknél nagy osztásokról!"
Tudod azért ez érdekes,hogy a kívülállók sokszor hajlamosak kicsit túlértékelni ezen dolgokat. Nem kisebbítve ezen srácok érdemeit,de azért azt látni kell (Croatianus is nagyjából utalt rá) ,hogy az ott lévő melót nem miattunk a hazájukért végzik,hanem egyszerűen ki a pénz miatt,ki azért mert ez a szakmája és meg akarja mérettetni magát,máshol nincs is lehetősége,vagy szakmai fejlődése miatt. Eleve ezek a harcosok egy más világban élnek ,civil szemmel ,ésszel nem nagyon értheti ezt senki .Mondom ezt úgy,hogy van szerencsém személyesen ismerni jó pár veteránt nem csak közülük,hanem amerikai egységekből is ( még van egy heli pilcsis srác is az tetszene neked ) ,na szóval xarnak ezek a mindenféle elismerésre , a legtöbbjük az első év után amit aktívan eltöltött itt ott ahol vígan lövöldöznek egymásra az emberek ,rájött,hogy csúnyán át vannak baxva ,az összes "reklám" szöveg az nulla . Van egy ismerősöm ismerőse ,ezáltal nekem is ismerősöm, Don az megjárta Vietnámtól ,Afgánia,Irakig meg még a retek tudja hol nem volt az összes Usa keresztesháborúját ,aztán nem is olyan rég egy beszélgetésben ő is beismerte,hogy csóró talpasokat csak jóóóóóóóóóól kihasználják. Persze ez rátok nem érvényes ,hiszen ti más fajta melót végeztek ,bár a harcos az harcos . Nemrég jártam Szegeden és milyen a véletlen belebotlottam egy krapekba akiről semmit sem tudtam ,de jól elbeszélgettünk ,aztán spanok lettünk (sok whisky után) ,másnap mondták ,hogy tudod kivel ölelkeztél? Tán még te is tudod kiről van szó ,majd privátban megírom,na szóval nemzetközi hírű,vagy hírhedt zsoldos a lelkem,itthon is közismert a ti köreitekben. Na az érdekes tanulmány volt ahogy ezek az emberek viselkednek ha olyanokkal vannak együtt akik egyívásúak velük és értik az életüket. Volt ott exkommanó ,felderítő ,aktív rendőr ,tán még légiós is . Szóval ezeknek ez a melójuk,semmivel sem érdemelnek többet szerintem mint egy orvos,vagy nővér ,vagy pék ,vagy a faxomtudja ki, ha meg majd ne adja az ég a hazáért , a családért kell megmutatni akkor (ezt bizton állíthatom) majd sok orvos ,tanár ,pék, (akik oda fognak állni ha kell ) is ki fogja érdemelni a legmagasabb elismerést,ahogy mindig is volt ha a szükség úgy kívánta.