IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
croatianus #86597 Továbbra is az a kérdés, hogy te melyikről beszélsz. Mindazonáltal a valóban legitimnek sincs semmi köze a jelenlegi magyar államhoz (olyannyira nem, hogy tudtommal ma is törvény tiltja a cím használatát). Bár az ezeréves alkotmány alapján állóhoz is amiatt volt köze, hogy annak kormányzója volt egyben a főkapitány is. Minden tiszteletem a Bercsényiseké, hiszen nyilvánvalóan a legeltökéltebben teljesítik annak utasításait, akinek fölesküdtek, és joggal várják az elismerést - attól, akinek ezt az esküt tették. Azonban szerintem egy független kvázi lovagrendnek megvan a joga ahhoz, hogy mákültetvények őrzését, és sziáé/moszad/SzA/halivúd/kituggyamégmi bugyraiból előbújt csináltellenségek "jópartneri" kergetését ne feltétlenül ítélje meg a saját céljainak előmozdításaként (persze attól még lehet, hogy annak tekinti, nem tudom).
Mindenesetre a bohóckodósoktól nem nagy veszteség, ha nem kapnak semmit. Belőlük így hirtelen kettőt találtam: link, link.
Ez pedig a jogfolytonos: link
Hozzáteszem, amúgy gőzöm sincs, miféle csinovnyikoknak melyik osztott mikor és micsodát. Vitézi telket gondolom egyik sem nagyon van hívatva osztogatni, hacsak nem valamelyiknek valami ingatlanos a "Főkapitánya".
Egyébként van minekünk királyunk is, de gondolom tőle sem kaptak semmit még a Bercsényisek: link