IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #86582 Amiket Loftrol halottam az csak rossz volt eddig! nekem úgy rémlik, hogy ez a unlock dolog is ő hozzá volt köthető, Ő nem akarta ezt elengedni. A baj ott volt, hogy mikor valaki kipenget 50-70 dollárt egy játékért az joggal várhatja el, hogy tip-top legyen minden! A másik nagy hülyesége pedig az volt mikor volt ez a kampány jellegű unlock dolog akkor pedig nem igzai kitüntetést kapott az ember hanem ilyen játék, meg kitalált medálokat, aztán mikor szóvetétték a játékosok, hogy mi ez, akkor Loft annyit mondott, hogy csak nem gondoltátok, hogy tényleg szovjetunió hőse medálokat fogunk osztogatni, azért az életben nagyon keményen megkellett küzdeni! Kicsit túljátszotta a szerepét, sok ember szerint, hiszen senki sem vitatja el egyik oldal hősetetteit sem, csak azért a régi IL2 -ben jobban ment ez kitüntetés s kampányban! Még nagyon sok mindent hoztak fel Lofttal szemben. Én személyszerint nem nyomtam végig a BOSban a kampányt, ha úgy van multizok, csak nem mindig van rá időm! Nekem biztos nem lett volna türelmem végig unlockolni a kiegészítő fegyvereket meg a skineket! Megis szüntették mivel folyamatosan visszatérő forum probléma volt, pedig erre is azt mondták, hogy nem fogják mert nem tudják és nem is akarják megszüntetni meg amúgy is ez tök jó dolog ebben a játékban.
Lofttal egyszerűen annyi volt a gond ez az én véleményem, hogy nagyon a Wartündér meg a többi ilyen ororsz játék bűvkérében élt! Még néha nyomom a World of Tanks-ot, na ott tipikusan ez van! Van egy alap tankod aztán ahogy haladsz előre úgy tudod fejlesztgetni a tankod! De az egy igazi árkád játék 15-15 ember egymásnak ugrik 15 perc jut egy játékra de igazából csak 5-10 percig tart mert addig halomra lövik egymást vagy elfoglalják a bázist! de strukturában ugyen ezt akarta Loft is szerintem! Megveszed, repülsz, szkint kapsz érte aztán bombákat és szárnygépágyút! Ezt a hülye f*szt...
Bocs az OFFért