IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Erről hallottam én is valamit, mármint a srácról a három monitorjával, ha minden igaz talán Jason a "saját" pénzéből fizette vissza a srácnak a motyó árát, mert az elkezdte őket minden lehetséges fórumon fikázni. Amúgy tényleg sokat változott a kommunikáció a 777 részéről, mikor kijött a BOS és kiderült, hogy hagy maga után némi kívánnivalót akkor nagyon durván seperték le a negatív kommenteket! Szerintem pár dolgot elbasztak az FM terén és ők úgy gondolták, hogy egyszerűbb azt mondani hogy "jól van az úgy, kussoljál" mint megjavítani a hibákat ha egyáltalában meglehet javítani. Máskülönben szerintem így is javítanak pár dolgot csak nem verik nagydobra. A Fóka FM-jéről meg annyit, hogy régebben szinte naponta zárták be a fórumot ahol szóvá tették, hogy mennyire szarul repül, nem vicc tényleg lezárták hétfőn azzal a magyarázattal, hogy a Fóka FM-je nem vita téma hiszen tökéletes, aztán szerdán valaki indított egy másik topikot, cselesen fogalmazva a címet, hogy pl: Hogyan repüljünk a Fókával (aztán zárójelben oda írta még, hogy nem az FM van szó) aztán kb. az ötödik hozzászóló máris elkezdte fikázni az FM -et, pár válsz rá, egy kis vita meg személyeskedés, egy más leidiótázása, és a topik máris zárva, hogy már megmondtuk hogy a Fóka FM-je....tökéletes és ennyi, és vasárnap indult ujra az egész. Gondolom ezekután csak úgy voltak vele, hogy csak átkellene nézni ezt a dolgot.
    Azért is gondolta mindenki azt, hogy ez valami nagyon komoly repcsis játék lesz (vagy szimulátor nekem mindegy csak ne kezdjük újra...) mikor azt írták, hogy a hideg idő miatt, a gépek motorja kicsit többet bír és ezáltal pár kilométerrel nagyobb a sebesség. Na itt páran azt gondolhatták, hogy de fasza még ilyen apróságokra is gondoltak, biztos über fasza lesz minden, aztán kiderült, hogy ettől kicsit bonyolultabb a helyzet! Szerintem is az egyik legnagyobb gond a kommunikációjuk volt, a ROFban teljesen normálisak voltak, a BOSban meg valahogy elkezdtek hisztizni.
    Utoljára szerkesztette: feca1229, 2016.12.01. 22:27:10