IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Nem oltottam le a google linkek miatt, már csak azért sem, mert nem nagyon voltak! :) Az egész beszélgetés során pont a konkrét példákat hiányoltam a használt kifejezésekre. Egyébként Leon tett szóvá a Wikit... ;)

A szimuláció definíciója szerintem eléggé egyértelmű, szubjektivitást attól a pillanattól kap, hogy behozzuk PC-s keretek közé, de ekkor is csak a mi (játékos) szempontunkból, a fejlesztő szempontjából nem kéne annak lennie. Nem emlékszem, hogy anno a Lock-On FC, vagy az IL-2 minek hirdette magát, de a jelen pillanatban azok a játékok amiket én ismerek és szimulátornak hirdetik magukat, mind törekszenek is arra, hogy a minél szimulátorosabb irányba fejlődjenek. A BoS és csapata az egyetlen akiről tudok, hogy egy szimulátornak hirdetett játékból úgy hagynak ki egy lényeges szimulátoros képességet, hogy még a lehetőségét is elvetik. Ez szerintem nem korrekt... mint ahogy az sem, amit az a magát pilótának mondó illető is tett. Ez a fejlesztői hozzáállás, ezek a júzer igények nem illenek egy szimulátorhoz, ezzel szerintem már kilépnek a szimuláció keretei közül. Mondjuk azt nem hittem volna, hogy ezzel a véleményemmel ennyire kevesen azonosulnak... :)