IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Rue East #86428 Máshol meg azt írják szimuláció árkád elmekkel.
Szerintem a végtelenségig el lehetne vitatkozni, hogy mi szimulátor és mi nem. Amúgy is jellemző a mai korra, hogy mindent midnennel kombinálnak és a határvonalak elmosódnak. Viszont továbbra is azt gondolom, hogy a flight simulator kategória mindenképpen több annál, mint amit te leírtál. Továbbra is véleményesnek gondolom ezeket a kritériumokat, nehezen vagy alig meghatározhatóak.
Szintén szubjektív - és ez az én véleményem -, de ha pisztolyt fognak a fejemhez, hogy határozzam meg mi számít Flight Simnek, akkor én azt fogom mondani, ahol a "pilótafülkében ülsz". Persze ebbe is nyílván bele lehet kötni, meg idecitálni kivételeket.
A BOS-ra kicsit visszakanyarodva, ott a fő gond szerintem nem az, hogy HC szimulátor-e vagy sem, hanem a fejlesztők kommunikációja úgy általában. Tipikus esete annak, hogy nem a konkrét ügy az igazi ok, hanem csak az, amin keresztül kipattan az a feszülstég, ami a két fél között volt (van).