IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Na, most te kezdesz google linkekkel példálózni, amiért Rue East-et leoltottátok nem is olyan rég :) Nem érdekelnek a google találatok, nem reprezentatív és aszerint adja a találatokat, ahogy a kérdést felteszed. Ha arra keresel rá, hogy "arcade aircraft and car driving simulator", akkor még épített kabint is feldob. Szóval a google-t inkább hagyjuk. Értem amit mondasz, megértettem elsőre is, nekem az sántít ezzel, hogy az teljesen szubjektív, hogy te mit tartasz eléggé szimulátorosnak, és mit nem. Mikor lesz pl a VR "alap", mikortól tilos szimulátornak mondani azt, ami nem kezeli az ocolust és társait? Szubjektív, hogy PC-ről beszélsz, de az épített kabinokkal pl nem is foglalkozol (pedig akinek olyan van otthon, az a normál PC-s megoldásokra mondhatja azt, hogy az nem is a szimulátorok elérhető legjobbja). És főleg szubjektív kivételeket alkalmazol, amikor pl a DCS-t szimulátornak mondod, pedig az általad felállított feltételrendszernek az FC3 gépei (ami még mindig a DCS gerincét adja sajnos) távolról sem felelnek meg. És igen, attól, hogy a BoSnak nincs klikkelhető kabinja, attól az is még szimulátor nálam, mert repülőgép vezetést szimulál. Nem hardcore szimulátor (ahogy az il2 1946 sem az már), vannak hibái, és ostoba játékmechanikai megoldásai, de War Thundertől azért még elég messze van.