IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    A szimuláció a valóság modellezését jelenti... na most többféle szimuláció akkor lesz, ha lesz többféle valóság is! Pontosan ezért nincs kitétel a paramétereket illetően, hiszen aki szimulálásba fog, az a valóságot akarja modellezni. :) Azon mehet az elmélkedés, hogy az adott szimuláció mennyire képes modellezni a valóságot, de abban már megegyeztünk korábban, hogy a mi esetünkben a PC miatt értelemszerűen fennállnak korlátok. Ezért írtam azt, hogy aki közelít, vagy közelíteni akar a korlátokhoz, attól elfogadható ha szimulációnak nevezi a próbálkozását, viszont akiben XY indokkal még a szándék sincs meg annál ez csak maximum marketing szöveg lehet. A DCS / FSX szimulátornak nevezi magát, a júzerek elhiszik, sikeres. A WT combat game-nek hívja magát, a júzerek elhiszik, ezért keresik, sikeres. A BoS szimulátornak hívja magát... a többit tudjuk! :)

Ami a beállításokat illeti, szó nem érné a ház elejét, ha a BoS tudná azt amit ma(!) egy szimulátornak nevezett programnak illene tudnia (FSX alatt mióta van klikkelhető kabin?), de ezek a beállítások butíthatóak lennének, hogy aki ezt nem akarja az kitudja kapcsolni. A lényeg azon van, hogy teljes "pompájában" mit nyújt, ugyanis ez definiálja, hogy valójában az-e aminek hirdeti magát. Egy szimulátor attól még szimulátor marad, mert könnyítesz rajta amíg tanulod (más értelmét nem látom a könnyítésnek), de egy árkád játékkal bármit csinálsz, az maximum nehezebb lesz, nem reálisabb! :)

Amennyiben úgy érzed a fentiek után, hogy továbbra sem jutunk közelebb, akkor én sem erőltetem ezt a témát tovább, csak annyit kérek, hogy mutass nekem valami értelmező leírást arról, hogy mit jelent az árkád szimuláció, mert én ebben a kontextusban kizárólag olyan leírást találtam, ahol ezeket szembe állítják egymással! :) LINK

Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.30. 22:28:53